Suchá pokožka na hlavě

07.03.2012

Ahoj, nemáte někdo radu jak na suchou pokožku na hlavě,takove malé stroupky mezi vláskama.. Terezka má 2,5 roku. Jednou jsem ji koupila šampón od Nivee a od té doby se jí to tam dělá.. V lékárně mi paní řekla ať ji hlavu potírám obyč.dětským olejíčkem před koupáním.Jenže to nepomohlo a měla mastné vlasy!Dnes jsem byla u Mudry a ta mi řekla ať koupím šampón Linola.Máte s tím zkušenost?

Kliknutím vložíte smajlíky:

ahojky dceři se taky dělají ve vlasech šupinky a to je už velká kupujem v lekarně šampon Mediket plus a po tom se jí to neděla

pomáhá na to Vitella se zinkem. Taky mažeme už podruhé. Poprvé se nám šupinky objevily ve 3 měsících a teď má malý 19m. a má to zase. Poprvé jsem to mazala asi 10 dní a bylo to pryč. Večer namažeš a ráno vyčešeš. Večer umyješ a zase namažeš :-)

Já to malé namazala olejíčkem, za pár hodin vyčesala (seškrábala) hřebínkem a pak umyla šampónem,aby neměla mastné vlásky a bylo po problému ;)

Linola nám nepomohla, ač s ní mám jinak víc než dobré zkušenosti. Asi nepomůže nic jiného než to promazávání. Kamarádky mi radily nechat ten olejíček působit třeba přes noc. Sice je mastný polštář, ale docela to zabralo, šupinky se snadněji odlupují, ale ještě úplně nezmizely. Mazala jsem zatím jednou nebo dvakrát...

ahoj, mají to obě moje holky, 4 roky a 2 pryč. zatím nepomohlo nic... já to jako malá prý měla taky, nějak tosamo zmizelo.

Těhotenská kalkulačka

Lunární kalendář pro určení pohlaví dítěte

Uživatelky s nejvíce příspěvky

Vaše fotografie

nevim
Můžu to brát jako pozitivní?
Adopce

Ovulační kalkulačka