první pohyby.....:-D

04.03.2012

:a: Mame tu konec 16tt a začína17tt a začínam citim male lechtání,dloubání....takže se tu hlásí někdo maličký :-) :a: :€O: a zitra na krev tak snad bude vše v pořadku :kiss:

Přidávám se ke gratulacím, jsem 17+0 a pohyby jsem měla tak asi víc jak před týdnem několikrát denně takové dloubnutí, ted mi narostlo bříško a skoro nic necítím, asi hodně vody pořád papám jablíčka :D :a: :€O:

Ahojky :a: Moc gratuluju, doufám že je vše v pořádku i s krví a sjem ráda že píšeš o pohybech....já 17+2tt a taky už jsme cítila...malinko ale nezaměnitelny s ničím jinym v bříšku :s: Krásnej pocit že? :h:

Ahoj, závidím a samozřejmě gratuluji, že konečně cítíš pohyby :€s€: , ale snad se taky dočkám :) , dnes začínám 16. týden, takže počítám, že tak za 14 dní bych už mimčo také snad mohla cítit. Strašně se na to těším :h: :a:

In reply to by Vinie

Ahojky :a: Taky čekám první mimi, všichni tvrdí že na pohyby je čas po 20 tt, ale už jsem je cítila 17+2 a vím 100% že to nebylo nic jinyho... :///: Možná je to tím že máme divoké dítě :s: říkala Dr. na poseldním ultrazvuku :///: máme prostě dítě ,, z divokých vajec,, :s: Tak ať je brzo cítíš, je to fajn :h: Měj se hezky :dance:

Těhotenská kalkulačka

Lunární kalendář pro určení pohlaví dítěte

Uživatelky s nejvíce příspěvky

Vaše fotografie

nevim
Můžu to brát jako pozitivní?
Adopce

Ovulační kalkulačka