Je to možné?

17.01.2012

Ahoj holky,
S manželem jsme se rozhodli pro druhé mimčo a tak jsme se začali snažit a myslíte, že je možné, aby mi bylo hned čtvrtý den špatně???? V prvním těhu jsem první čtyři měsíce protrpěla a přesně jako mám dnes žaludek na vodě jsem měla i v prvním těhu a teď nevím, zda si to jen nenamlouvám v naději že by to vyšlo, nebo je opravdu možné abych cítila těhotenství tak rychle :00:
Měla jste to některá taky tak?
:a: :a:

Kliknutím vložíte smajlíky:

Ahojik my uz se teda snazime dlouho,ale nekolik mesicu uz jsem mela pocit,ze jsem tehule.Nektery mesic jsem i zvracela,nektery jsem mela jen nabeh na zvraceni,citliva prsa,tento mesic zase straaasna unava.Nikdy z toho tehu nebylo,je teda fakt ze tyto priznaky jsem citila az tak 10dni po ovu,nekdy i v dobe zpozdeni :? Myslim si,ze 4.den je fakt hoodne brzo,nejdrive si myslim tak ten 10den po ovu,to uz nektery tehu test ukazuje zda tehule jsi,nebo ne.Tak jeste tyden pockej,a udelej si testik :one: snad na tebe //vykouknou :a:

Dodnes to nechápu, ale mě bylo špatně hned druhý den po početí. Najednou mi přestala chutnat cigareta (od té doby nekouřím) a žaludek byl jak na vodě...
Takže možné to asi je, nicméně stejně tak je možné, že za to může sugesce :)

Těhotenská kalkulačka

Lunární kalendář pro určení pohlaví dítěte

Uživatelky s nejvíce příspěvky

Vaše fotografie

nevim
Můžu to brát jako pozitivní?
Adopce

Ovulační kalkulačka