Kopání

12.01.2012

Ahoj holky, chtela jsem se zeptat, zda je normální, ze uz druhy den necitim pohyby mimca. A to před tím mi skákalo bricho, jak kopal. Kolikrat jsem nemohla ani spat. Jsem na rizikovym a dr mam daleko, tak se mi tam moc nechce.
Dik
Lenka

tak vcera se Mirecek pomalinku rozkopaval a vecer uz jsem nemohla ani spat, jak kopal. Konecne muj stary Mirecek. Asi se mu chtelo ty dva dny jen spinkat a odpocivat :///:
Ale poradne me teda vystrasil.
Dekuju moc za rady, snad uz se to nebude opakovat, protoze to bylo fakt na infarkt.
Pa
Lenka

In reply to by Smajlinka_2010

tak to je super :one: to ti musel spadnout pořádnej šutr ze srdíčka,co?až sem k nám bylo něco slyšet :///: tak pa,už žádný nervičky a pohlaď :€O:

In reply to by berca01

ted zase pres to kopani nemuzu spat, ale je to mnohem lepsi stav, mam z toho radost. Akorat nevim, jestli kope, ze je spokojeny nebo proto, ze je nespokojeny.
Asi budu mit slavneho fotbalistu nebo nacvicuje neco na Slet od Sokola :dance:
Pa
:€O:
Lenka

pokud opravdu zadny tukanec tak supej k dr,mimi se musi hybat min 1 za 24h!!
jeste zkus:lehni si na zada a mimi by se melo ozvat,nemaj tuhle polohu rady,ale lez but do pohybu nebo min 1h

Ahoj, no 2 dny je dlouho, to už bych nevydržela a jela bych v každém případě na kontrolu, já bych jela i po dni....a zkoušela sis lehat na různé polohy? mě, když malý teď méně kopával, tak jsem zkoušela polohu na zádech, to se mu vždy nelíbilo, tak se ozval, anebo na levém boku. Někde jsem četla, že pokud ležíš na levém boku, tak se Ti musí miminko ozvat.

Ahoj, tohle jsem řešila taky. Malá pořád kopala a pak asi 2 dny nic. Ale bylo to v poho, prostě byla jen nějak otočená, že jsem to necítila. Byla jsem tenkrát tuším nějaký 22 něco týden..
Zkusila bych pošťouchnout (klidně trochu drsnějc) pupík a kdyby nic tak k dr..

Ahoj - zkusila bych si lehnout a nějakou hodinku to sledovat v leže s rukama na břiše. Často je přes den vůbec necítím. Ale kdyby nic tak bych k doktorovi minimálně zavolala a on ti řekne zda ještě vyčkat nebo za ním přijet. Dej pak zprávičky.

Pokud si opravdu necitila ani jedno stouchnuti za den, tak jed k doktoru!

Já bych zas neplašila. Někdy se vážně stane, že třeba dva tři dny skoro nic není cejtit a někdy zas kope tak, až to moc bolí. Mám to u druhýho těhu stejný. Včera jsem byla na kontrole a mimi je v pořádku. Občas je prostě línější a my hned plašíme. Někdy zas plašíme, když kope moc :) . Uvidíš, že zejtra, pozejtří tě zas zmlátí :///:

Ahoj nechci strašit ,ale 2 dny je už celkem dlouho .....A to necítíš ani v leže ,nic ?
Já bych už asi panikařila ....zkus si dát něco sladkého ,nebo se napij coly ,kávy a pokud ani pak nebudou pohyby asi bych k dr. přeci jen zašla ......Nebo si tam aspoň zavolej .
Je možné že mimi kope ,ale ty zrovna měco děláš a nevnímáš to ......ale já bych už byla u dr .....

kolikáty tt jsi? ze necítíš pohyby je na pováženou, ja bych jela okamžitě k dr, zkus si dát čokoládu, různě pohazovat s bříškem a snažit se probudit, pokud to nezabere, okamžitě k dr

In reply to by betynkajanule

moc za rady, lezim, vypila jsem sladke a malilinkato neco citim. Snad se zase poradne rozkope. Znate to, dva dny jste v tom sama, desite se a pak o tom napisete, o radu. Pac manzel je v klidu. A najednou je to lepsi.
No, uz jsem opravdu byla vydesena, ani spat jsem nemohla.
Jsme ve 25. tt a jak to nemame moc dobrý, tak me pomaha kopani maleho, aspon vim, ze stale bojuje, hladim ho, aby tam vydrzel co nejdele a hlavne, aby vedel, ze s nim mama je. I tatu jsem donutila, aby brisku zpival (hrozne zpiva), ale pry to vse mimi vnima.
Dekuju moc za podporu a doufam, ze se mi to uz nestane. Asi bych potrebovala chodit do prace, toto fixovani na zdravi mimi se mi vubec nelibi. Snad z toho nezesilim.
Pa
Lenka

In reply to by Smajlinka_2010

Můj manžel je taky kliďas a nijak ho to netankuje :). Upřímně jsem ho zatím nedonutila se k bříšku ani tulit - jemu stačí vědět že jsme v pořádku :). Jednou za pár dnů jen na mimi něco vybafne a zaklepe s ním a to je vše :). Já mám kopanečky tlumený placentou tak teprve teď ve 27 tt je začínám častěji cítit i přes den, ale jen tak pošťouchnutí a když něco dělám tak skoro nic necítím. Ale večer jsou dost vidět. Takže když je někdy cítím přes den víc tak jsem z toho celá šťastná. :€s€: Opatruj se, snad tam prďolka vydrží co nejdéle a hezky tam spokojeně hajinká.

Těhotenská kalkulačka

Lunární kalendář pro určení pohlaví dítěte

Uživatelky s nejvíce příspěvky

Vaše fotografie

nevim
Můžu to brát jako pozitivní?
Adopce

Ovulační kalkulačka