Časté záchvaty vzteku - je to normální?

19.09.2011

Naše holčička bude mít dva roky a poslední týdny má hrozné záchvaty vzteku. Vynucuje si tím cokoli. Problém je i při každém usínání po obědě i večer. Chce několikrát čurat na nočník, chce do obýváku, chce ať jdu za ní nebo chce různé hračky, řve u toho jak pardál, že to musí slyšet celý barák, když si jdu za ní lehnout, tak za pár sekund začne zaře řvát a že mám jít pryč, tak jdu pryč a ona zase řve ať jdu tam a tak by se to mohlo opakovat do nekonečna. Hraje nějakou psychologickou hru. Přes den ji nakonec zavřu do chodby než to přejde, po obědě ji nechám v postýlce řvát jinak bych ji musela zabít a někdy usne někdy ne a večer to někdy přejde samo a usne. Je to normální nebo případ pro psychologa?? Už začínám být zoufalá, je to hrozně psychicky vyčerpávající, když ji má slečna na hlídání, tak už se ani netěším, až ji vrátí, protože vím, že zase začne to peklo. Máme ještě čtyřměsíčního chlapečka, tak potřebuje moji péči, ale neřekla bych, že by na něj žárlila. Budu ráda za každou odpověď.

In reply to by mari25

víš, co by jsi mohla zkusit? Zavést ho k nějakému polštáři a říct mu, ať tu zlobu ze sebe dostane a ať bouchne do polštáře. On s těmi emocemi prostě neumí bojovat, tak musí do někoho praštit :) u nás polštář pomohl, měla taky období, kdy nás mlátila :D teď se taky ožene, ale už je to v menší míře než předtím. Zjistila jsem, že když malou potrestám tím, že dostane na zadek, že je pak ještě více agresivní, tak se snažím tomu vyhýbat, ale někdy to nejde a přes zadek dostane :( mám jen jedny nervy a dvě děti :D

asi tě moc nepotěším, ale mé dcerce byli tři roky a dělá tohle pořád. Je takový vztekloun a tvrdohlavec už od narození. Když si něco umane, nikdo a nic s ní nehne. Mohla bych jí mlátit od rána do večera, ale vím, že to nepomůže. Přijde mi totiž, že na ní nezabere vůbec nic. Ted v lednu čekám druhou holku. Takže už se děsím, jaký to bude záhul. Naštěstí máme dole v baráku babičku (tchyni). Takže když už vím, že bych jí musela zabít nebo už fakt nemůžu, pošlu jí dolů za babi. Takže tady je každá rada drahá. Vlastně ani nevím co poradit, když mám doma to samé. :) Jsem zvědavá, co ti napíší ostatní holky. Vím, že každý říká, že pomáhá jedině Důslednost, důslednost a důslednost. Jenže, někdy je to dost těžké. Někdy když po malé něco chci, musím to opakovat snad dvacetkrát a někdy ani po dvacátéprvní to prostě neudělá, nebo dělá že mě neslyší. Pak babo raď. Mlátit jí nechci, jen přes zadek občas teda dostane, jinak to nejde. Jsou to prostě takové povahy a musíme to jen vydržet. Třeba až půjdou do školky, či do školy, zlepší se to. Ale zatím...to fakt nevím.

Těhotenská kalkulačka

Lunární kalendář pro určení pohlaví dítěte

Uživatelky s nejvíce příspěvky

Vaše fotografie

nevim
Můžu to brát jako pozitivní?
Adopce

Ovulační kalkulačka