věčné téma - nočník

27.07.2011

Ahoj holky, prosím poraďte jak jste svoje děti učili na nočník?
Ten náš rošťák na něm nevydrží sedět ani vteřinu, vždy z něj vyskočí jako by tam měl hnízdo vos.
A nejhorší je, že se vždy vyčůrá někam jinam. Nejraději má koberce.
Jakmile ho posadím na nočník vystřelí, odběhne a zachvíli jen slyším jak se něčemu diví, tak kouknu a ejhle zase loužička. (on z toho má snad srandu nebo co }:) )
Předem děkuji za vaše rady. :)
:a:

Ahojky já jsem taky pořád řešila nočník a prcek si to prostě pořád neuvědomoval, že má čůrat na nočník nebo na záchod, když jsem ho nechala bez plen tak se prostě počůral stejně vedle. Zničeho nic si začal říkat a dneska jsme bez plen šlo to pak strašně rychle i kakání se naučil a to mu trvalo delší dobu. Takže ve 24 měsících jsme bez plen konečně. Příjde to opravdu samo někdo začně dřív a někdo pozdějš.

Holky, děkuju za vaše rady a zkušenosti. :) Přestávám to hrotit a zkusím to za pár měsíců.
Od příbuzenstva pořád poslouchám jak jejich děti v šestnácti měsících byli bez plínek, tak jsem si myslela, že už by i ten náš brouček měl.
Jinak ten odkaz je suprovej, zkoušela jsem dělat i ten test a vyšlo nám pouhých 19 bodů :jawdrop: - takže opravdu času dost. :one:

Dej mu čas...my zkoušeli nočník,sice se tam vyčůral, ale taky z něho potom hned vstával a nehody stejně byly, to trvalo asi 10 dní a pak jsem koupila redukci a najednou se to zlomilo a chodí bez problémů, žádná nehoda....prostě mu to v hlavě docvaklo a začal si říkat. Takže bez plen jsme od 22 měsíce...

Ahoj, tak mi rovnou učili na záchod-na redukční prkýnko, špatně se z něho totiž utíká. :-D

Ahoj, a jak je malý starý?
Naše holka bude mít za 4 dny 18 měsíců a nočník neřeším. Ona ví, že na nočníku a na záchodě se dělá "čů", ale když ji posadím nebo si sedne sama (a sedá si i třeba 10x dokola, moc ji to baví), tak si nevyčurá a pak to udělá na zem. A většinou je velmi překvapená, že čurá - z toho usuzuju, že ne nočník není připravená. Počítám, že do školy už s plenama nepůjde, tak je zbytečné na to nějak tlačit. Za měsíc se nám narodí druhé, tak holt budeme mít dvě plenková miminka :)

Čauky,já sice neporadím,ale připojím se k vám.Malé je rok a půl,na nočník jí dávám od 1 roka a sice na něm vydrží sedět i půl hodiny,ale výsledek většinou žádný,zkoušíme na WC-koupila jsem jí úžasnou redukci,ale také bez výsledku.Zkoušíme bez plíny,ale během půl hodiny je schopná se i 3 x počůrat,to,že je celá mokrá,jí vůbec nevadí,chodí s nohama od sebe,ale s úsměvem!!!Taky bych potřebovala radu.Asi budeme do konce života s plínama :-D

Těhotenská kalkulačka

Lunární kalendář pro určení pohlaví dítěte

Uživatelky s nejvíce příspěvky

Vaše fotografie

nevim
Můžu to brát jako pozitivní?
Adopce

Ovulační kalkulačka