Čárka sílí a k Dr. jdu ve čtvrtek :-) Držte palce

28.02.2011

Ahoj holky :-)
Tak čárka sílí každým dnem, už si budu dělat jenom jeden test slibuju :-) :-)
Volala jsem :*8*: a sestřička do telefonu, hmm tak na kdy já vás objednám a já celá nedočkavá a ona pořád : tak na kdy ??
A pak řekla ten svůj ortel :D
Jdu ve čtvrtek, tak jsem zvědavá, jestli mi potvrdí, že v listopadu budu maminkou :-) :-)

Ahoj Pavlinko, tak to je dobře, že čárečka sílí, akorát si nejsem jistá, zda-li na ultrazvuku bude již něco vidět, jestli tam nejdeš brzy, záleží, kdy jsi otěhotněla.....já jsem se objednávala až za 14 dnů od vynechání menstruace možná i později.....tak pak pisni, jak jsi dopadla, každopádně pořád držím palečky.

In reply to by anonymous_stub (neověřeno)

Děkuju moc, doufám, že všechno dopadne dobře, abych ti mohla poslat těhu bacilky :-)

se ti nedivím že zkoušíš test každý den, já to taky dělal abych měla jistotu :s:
a ve čtvrtek na tebe budu myslet :one:

Jééééé ty se máš, že jdeš už teď ve čtvrtek.....Já až 21.3.... :|€|: Ach jo....dřív tam nemá volno a pak má dlouhou dovolenou.... :|€|: Snad mi to rychle uteče..... :€m:

Ahojky,já dnes pro jistotu taky zkoušela a sílí. :s: .....Ať ti vše dobře dopadne,budeme na tebe myslet a pak dej hned info. :a:
Monina

Ahoj, tak to teda moooc blahopreju. Me taky carky sili,ale jsem nervozni z toho, ze nemam zadne tehu priznaky ... teda krom citlivych bradavek. Ja jdu k dr az v utery pristi tyden. Tak mozna budeme tehulkovat spolecne:-)

In reply to by V-e-n-d-y

Snad budeme :-)
Já těhu příznak mám , ale malý :-)
Občas nevolnost, ale jen chvilková, ale teda pořád bych spala :D :D
A prsa mě bolej, ale to mě bolej vždycky po duphastonu, tak nevím jestli je to platnej těhu příznak :D

In reply to by pavlinka77

Ja uz jsem jedno zamlkle tehu mela, proto se strasne bojim a porad se pozoruju. Ale musim doufat, ze je vsechno v poradku. Ja az pujdu k dr, tak budu na konci 6. tydne, tak to uz by srdicko mohlo byt. Tak drzim palce at je vse o.k. ... jen jsem koukala, ze se tady vsechny dobre znate, tak doufam, ze nevadi, ze jsem se sem tak vetrela.

In reply to by V-e-n-d-y

Vůbec to nevadí, já holky znám hlavně proto, že dělám seznam snažilek a tak je znám a vím o nich pár věcí :-)
Rádi uvítáme nové členy :-)
jinak já se taky zamlklého těhu bojím nebo mimoděložního, sice jsem je nezažila, ale to neznamená, že bych je zažít chtěla :-(

In reply to by pavlinka77

Tak jsem rada, ze mi vezmete mezi sebe :) Ja vlastne ani nevim, co by vas o me zajimalo :s: Mam uz doma prcka, 13.3. mu bude 2,5 roku. Ted se snazime od srpna o druhe mimi, tak snad bude vse v poradku a dockame se v listopadu brachy, nebo sestricky. Chodila jsem sem hodne, kdyz jsem cekala Adamka a nasla jsem si tady super kamosky, se kteryma jsme se vidaly i osobne nez jsem se prestehovala z Prahy do Plzne. V kontaktu jsme teda porad, ale s tema navstevama je to uz slabsi. No, a ted jsem se sem po delsi dobe zase vratila a hledala spriznene duse s podobnymi problemy. Pavli, tak zitra na tebe budu myslet a drzet palecky, aby bylo vse v poradku a slysely jsme tady same pozitivni zpravicky. Ja az pujdu k dr, tak bych mela byt 5+6 ... tedy na konci sesteho tydne, tak to uz by teoreticky mohlo byt videt srdicko. Ja je taky taaaak bojim. ... Jeste jsem se chtela zeptat, pokracujes v brani Duphastonu? Ja volala dr a on rekl, ze mam zobat dal. Tak jsem mela asi 5 dni pauzu a ted zase zobu.

Těhotenská kalkulačka

Lunární kalendář pro určení pohlaví dítěte

Uživatelky s nejvíce příspěvky

Vaše fotografie

nevim
Můžu to brát jako pozitivní?
Adopce

Ovulační kalkulačka