blázním a nebo je to normální?

13.02.2011

Ahojky, asi jsem už úplně blázen. Do svatby zbývá ještě 6týdnů a mě se o tom pořád zdá. Už jsem to nevydržela a založila si sešit, kam si píšu poznámky co koupit a zamluvit, vymýšlím zasedací pořádek a výzdobu v hospodě.. No blázen.. Obden se mi o tý svatbě zdá. Buď se něco pokazí a nebo na něco zapomenu.. Zítra jdu opět do svatebního salonu a doufám, že už konečně seženu nějaký šaty. Budu se vdávat ve 28tt a zatím jsem šaty nesehnala :-( nakonec to dopadne tak, že si budu muset nechat ušít. Taky nám odpadl foťák na obřad. Byla jsem domluvená se strejdou a ten se nakonec rozhodl, že bude lepší když to nafotí profík než aby to on pokazil..což chápu. Jenomže doma o tom přítel nechce ani slyšet, že nebude platit 2000,- za foťáka. Tak jsem zvědavá co vymyslí. Pořád se odvolává na to, že ten člověk nemusí umět fotit, že to ummí přístroj-což je blbost.. Já bych toho foťáka snad i zaplatila, ale z rodičáku to fakt nedám. Pořád čekám, že mi přijdou 2000,- za zrušený kurz a pak už by se o tom dalo uvažovat, ale kde nic tu nic.. Aby na nás nakonec nějaký zbyl :-D moje mamka taky našla na netu svatební čokoládičky.. Tak už se těší až je objedná a budou se ségrou na to zdobit jména ke stolu na hostinu:-) musim jít vařit, začínám mít hladík :-)

ahoj, vůbec nejsi blázen, mě to čeká v půli května a taky pořád něco sháním, honím, přemejšlím a jak všechno řeším, tak zjišťuju, že se docela dost plánu hatí ale pořád věřím, že vše tak nějak vyjde podle plánu. Mě bude fotit strejda - fotí už asi 30 let, fotil všechny svatby příbuzných a to je nás 11 bratranců a sestřenic a všechno super, tka nmeá strach, jedině snad nějaká nemoc, že by přišla. Šaty si nechávám šít na míru, ale už tak nějak začínám být nervózní, protože mi říkala moje švadlenka, že to bude trvat 3 měsíce a když sem tam byla před 14 dny, tak říkala, ať příjdu 4.3. a že vyberem látku a to už najednou nezbývají tři měsíce tak uvidíme, snad se vše podaří.

In reply to by lus11

Tý jo.. tak z tý švadlenky bych asi měla trému jako trám.. Před lety jsem si nechávala šít šaty na ples a trvalo to asi dva měsíce. Ale už když jsem tam šla, tak sem si nesla látku a návrh jak budou vypadat. Budu na tebe myslet, je to asi šibeniční termín.. To se máš, že máte takovýho šikovnýho strejdu :-) nám to snad nafotí přítelův brácha. Ženil se v říjnu, tak už víc co a jak..doufám :-D už aby to bylo za náma :-)

Ahojky :) Vůbec nejsi blázen. Já mam do svatby 4 měsíce a začínám z toho mít hrůzu už teď. Sice je většina věcí zařízená, zítra jedeme domluvit čas obřadu aby jsme mohli udělat oznámení a pošlu zálohu na šaty (nechávam si je šít na míru). Ale stejně furt myslim na to, že určitě na něco zapomenu nebo se něco pos... :) Já teda těhotná nejsem,takže to ani nemohu svádět na hormony, prostě jsem blázen :) Každého pořád uklidňuji,jak ta jejich svatba bude skvělá apod. přitom mam panickou hrůzu z té své taky :)

In reply to by HanickaF15

Ahojky, tak už jsem trošku klidnější, že nevyšiluju sama :-) včera jsem s přítelem bavila o hostině, jestli je pro že tvrdý alkohol si bude platit každý sám - nestojím o ožrali a ani ten účet..opít se můžou jinde :-) a dozvěděla jsem se, že já jsem organizátor, tak ať to vymyslim .. :-) já jdu nakonec na šaty až zítra, dnes jsem si byla u Bati prohlídnout boty a maj tam nádherný bílý lodičky na nizoučkým podpatku i balerínky..nějaká jarní kolekce :-) když bys ještě neměla :-) maj bílý i jakoby do šampaň :-)

In reply to by eldicek

Nu tak já jsem taky organizátor,takže o to větší strach mám,že se něco nepovede :) Tvrddý alkohol také nebudeme platit,jen to,co objednáme sami,ale přesně jak píšeš,lidi se můžou opít jinde. Ono jedna sklenička whisky za 65kč není málo a někteří jsou schopni vypít půl flašky! :) Dneska jsme byly na matrice domluvit čas obřadu,protože potřebuju už udělat svatební oznámení,ať toho mam co nejméně na poslední chvilku. Botičky ještě nemam a určitě budu chtít nějaké nízké,hlavně nic zdobeného,abych je mohla pak nosit normálně. Takže klidně balerínky...tak do Bati určo brzo zaběhnu :) Jen pro ženicha nemohu sehnat levné světlé společenské boty. Nechci opět žádné drahé,páč světlé nebude mít k čemu nosit :(

In reply to by HanickaF15

A neměli by boty na půjčení v salonu kam si jdeš pro šaty? Když jsme před lety plánovali svatbu-sešlo z ní- tak měl být ženich v bílém a měli tam i boty. Nebo by ti je mohli objednat :-) nakonec jsem u Bati nepořídila. Ty lodičky sice byli krásný, ale jedny byli velký a druhý už zase malý:-) zkoušela jsem i jiný typy bot, nakonec jsme zašli k vietnamcům a koupila sem si bílý balerínky za 240,- :-) taky jsem tam pořídila šaty pro družičku. Krásný bílý s dialovýma kytičkama a lemováním. Dceři je 14měsíců, tak by půlčený mohli dopadnout dost špatně :-) já jsem si oznámení dělala ručně. Nechala jsem si u jednoho grafika udělat obrázek a ručně jsem si to dopsala. Takže co kus to originál :-) i pozvánky na hostinu jsem si vyrobila - z časopisů jsem vystříhala obrázky s jídlem, ostříhala "zubatýma" nůžkama a bylo :-)

Těhotenská kalkulačka

Lunární kalendář pro určení pohlaví dítěte

Uživatelky s nejvíce příspěvky