Večerní kojení po hodině

06.02.2011

Ahoj holky, potřebovala bych poradit... Naše malá bude mít zítra dva týdny a skoro pravidelně každý večer řve jak blázen.. Mysleli jsme, že má bolení bříška, což asi má, ale zároven chce i papat.. Zkoušela jsem jí prostě nedat, ale to řve jak šílená, do té doby, než jí zase dám.. Nepomohlo nic, je celá rudá a řve šíleně, což jí nechci nechat.. Někde jsem četla, že takhle malé miminko má "právo" jíst takhle často, ale já nevim.. Někdy to nevydrží ani tu hodinu.. Přes den je to v pohodě a v noci většinou taky, ale ty večery jsou hrůza... Třeba včera ani netlačila, nic.. Nevypadalo to, že by jí bříško trápilo, ale prostě byla ubrečená.. Nemáte to některá taky? Já fakt nevim, co s tim, protože řvát jí nechci nechat, ale kojit každou hodinu nebo i časteji, to je taky hrůza.. Pak nemám mít bolavé bradavky :§) Díky, mějte se krásně a přeji hodná miminka:-) A zbylým těhulkám konečně miminka u sebe!!!!

Ahojky ja mam doma uplne to stejne co ty... Malemu je dneska 16dni a silene se zmenil... Do dvou tydnu byl klidas, napapal se a spinkal, ted uz ne. Kojim kazdou hodinu a nekdy i driv. A kojeni mi nekdy treva i hodinu z obou prsou, potom usne... Ale cetla jsem na netu o rustovem spurtu a docela mi to chovani na maleho sedi. Ale jak pisou na netu o kojeni, miminko si samo rekne kdy ma hlad a kdy chce sosat, takze ja se tim ridim a odpirat mu prso nebudu, ikdyz ty bradavky boli jako cert, nez se rozosa, tak ja umiram... Pres den je malej da se rict v klidu, ale jak padne vecr setmi se, tak je konec, porad chce bastit, takze te muzu uklidnit nejsi sama:) Ale rozhodne se nechystam ho zacit dokrmovat, myslim si ze ma hlad protoze rychle roste a to jeho telicko to potrebuje.. Ja jsem sice z novi nestatsna, pac spim tak dve hodiny, ale rikam si ze nejsem sama a ze to zvladneme :)

In reply to by mysicka-mys

Ahojky, no tak to jsem ráda, že nejsem sama:-) SNad se to nějak upraví, jestli to neni tim mlíkem... Přesně tak je to i u nás, setmí se a malá se rozjede.. Ale rozdíl máme tedy v tom, že naše malá moc večer nepije, respektive se napije normálně a pak to už vyžaduje spíš na cumlání, což je šlený.. Dneska jdem do poradny, tak uvidime.. Každopádně Ti přeju, at se to brzy upraví a Ty se vyspíš!!!:-)

In reply to by mysicka-mys

Ahojky, tak malá přibrala za ten týden 300g, takže s mlíkem problém neni, což jsem moooc ráda.. Pry si prostě mimčo řekne, ale zase jí nemám dávat každou chvíli, že musí pochopit, že to neni na dumlání.. Takže žádnou zázračnou radu jsem nedostala...

mi to dělal malý - celý den byl hodný, pil co 3 nebo 2,5 hodiny, ale od té páté byl jak saň, pomohlo jen prso, ale trvalo to jen než se šel koupat a spát. Později to sice přešlo, ale usínal strašně brzy a vstával kolem páté. Tak třeba to taky přejde, ber to tak, že se chce vyzlobit večer, aby byl v noci hodný :|P: :a:

In reply to by Hele

jj, tak to je u nás přesně to stejný, okolo páté hodiny to začíná.. Ale zrovna dneska je celkem klid, takže si to asi šetří na noc.. :-( díky :a:

naše malá už bude mít 10 týdnů,ale jak byla taková malinká,tak nám taky řvala až do ruda.Já teda občas nechala vyřvat a někdy jsem ji dala fenyklový čaj.Ten se může od 1 týdne.Ze začátku jen pár lžiček,ale dnes klidně vypije i 50ml.Přeju hodně zdaru,časem se to spraví,nám to trvalo tak do 6týdnů.Iveta

Ahoj kluk mi tohle dělal taky.. jak pláčou začne je bolet bříško a jediné co je uklidní je maminčino prso.. přecpe se.. začne ji bolet bříško.. začne plakat.. a jediné co ji uklidní je maminčino prso.. takto sme to měli taky.. postupně jsem prodlužovala intervaly v kojení a malýho jsem se snažila uchlácholit.. jinou radu nemám, je možné že máš třeba slabé mlíko ale to bych spíš asi řešila v poradně s paní doktorkou ale jestli ti malá hezky přibejvá tak bych se nestrachovala.. přeji pevné nervy třeba ti některá maminka doporučí zaručený fígl.. my měli na prdiky připravenou vždy rektální rourku, masážní olejíček a já pila feniklový čaj ( mimochodem chuť teda nic moc ale co by člověk pro mimčo neudělal)

In reply to by L.e.n.y.

..takže takovej začarovanej kruh... Zítra jdu k doktorce, tak snad poradí.. Feniklovej čaj bych klidně pila, piju nějaký kojící čaj a z toho se mi zvedá žaludek, takže bych feniklový zvládla určitě taky:-) Děkuju za radu :a:

možná má malá rustovej spurt a proto chce tak časteji papat:))

tak nám budou 3 týdny...ale mám to samý :( . bohužel taky nevím co s tím...mě teda řve ted celý den, hlavně dopol a kojíme co hodinu :€[€:

In reply to by Jíťa34

Ahojky, moje malá má 10 týdnů. nedávno jsem řešila naprosto stejný problém. Mlíka bylo dost, tak by mě nenapadlo dokrmovat :? Po týdnu hrozného řvaní jsem volala doktorovi,úplně vyčerpaná. Kojila jsem pořád a malá pila třeba hodinu :? :€[€: tak jsme na jeho radu začali dokrmovat Nutrilonem a hlad přešel...Měla jsem slabé mlíko.tak se zeptej raději pediatra, aby dítě převážil atd. :a:

In reply to by soif

Tyjo, takže to může být fakt tim mlíkem, jo.. Tak uvidime, dneska se na to určitě zeptám, budou jí vážit, tak uvidim, jestli přibírá.. Doufám, že jo.. KDyžtak budem holt taky dokrmovat, co se dá dělat.. Děkuju!!!

Těhotenská kalkulačka

Lunární kalendář pro určení pohlaví dítěte

Uživatelky s nejvíce příspěvky

Vaše fotografie

nevim
Můžu to brát jako pozitivní?
Adopce

Ovulační kalkulačka