Poradte....

20.01.2011

Ahoj holky,tak by mne zajímalo,co máte zbaleno za věci do porodnice? :#o: Já totiž mám dost velkou tašku a zdá se mi to moc:2xvložky porod.,kojeneckou košilku,župan,kosmetiku pro malýho tj.od šamponu po krémíky a olejíčky atd..,oblečení na cestu domu,vložky do podprsenky,kosmetiku pro sebe,dva ručníky a rychlozavinovačku,jo a ještě si dokoupím jednorázové kalhotky. :#o: Nevím co mám vzít a co ne. :$$:

Nejlepší je zjistit si co dává konkrétní porodnice a co je třeba si vzít. Do toho všeho, co tu píšete bych dodala ještě jednu věc - obyčejný nafukovací plovací kruh. To pro případ šití. Já jsem byla šitá dost a i když se mi to opravdu dobře hojilo, kruh jsem velmi ocenila při sezení na židli... bez něj si to ani neumím představit! Nevím, jestli jste to tu už nepsaly, ale taky se mi v porodnici hodily obyčejné látkové pleny - na utření miminka, na nenadálé čůrání miminka při přebalování a tak... měla jsem 4.

ahojky, ja rodim taky v cb, jak jsem ti uz psala. Vlozky mam 3 baliky, a mam i ty sitovane porodni kalhotky z lekarny. Driv je v porodce davali, ted uz ne, takze urcite si to vezmi sebou. Ty kalhotky jsou super, jak jsou sitovany, ze ti muze kuze dychat, navic kdyz je zaspinis, coz bude casto, tak je snadno preperes v ruce a hrozne rychle schnou. Jinak kosmetiku pro mimi nemusis, na mimco ti tam vsechno daji. Krome vlhcenych ubrousku na prdelku!!! Vezmi si i bepanthen, nebo jinou hojivou masticku na bradavky, tu taky nedavaji. Obleceni na cestu domu i pro mimi ti pak muze nekdo privezt, je zbytecny to tahat sebou. Vlozky do podprsenky samozrejme, taky kojici podprdu a tu nocni kosily. Pry v ty porodce vsechny chodi v andelech zavazanych vepredu, je to nejpohodlnejsi a nenicis si svoji kosilku. Ta je pry supr, kdyz prijde navsteva tak na prevleceni, abys nemela toho andela. Rucniky urcite 3!! Oblicej, pulca a telo. Aby se neprenasely bakterie. Na ten spodek staci mensi a radeji tmavsi barvy. Pak samozrejme doklady, ale jen ty, co potrebujes, a nejake drobne. Ale tak 50 kacek, vic ne, krade se tam!! Dale mobil s nabijeckou, toaletni papir, kapesnicky a neco dobreho sebou, kdyby te honila mlsna. Jo a jeste nejakou igelitku na spinave pradlo. A jeste papucky, ja mam sbalene 2 pary. Jedny omyvatelne, ty gumaky na sal a tak, muzou se uspinit krvi a pak mam obyc pantofle uz na pokoj.. myslim, ze to je vse :) jo a samozrejme hygienicke potreby pro tebe. Kremik na pusu, gumicky do vlasu, hreben, kartacek, pastu. Ja beru sebou i dubovou kuru gel, tim si mazes spodek, kdyz jsi sita, pry se to po tom perfektne hoji!! no a ten zupan jak jsi psala

In reply to by vikky

joo a jeste sprchac, doporucuje se mene parfemovany, aby jsi tou vuni neprerazila svoji vuni a nevyplasila mimi :) koupila jsem si v dm od balea asi za 39 kacek a nevoni skoro vubec. Bila lahvicka myslim. Tady jedna slecna nize psala, ze neco na ovoneni, tak na to bych si asi davala pozor, mimco ma nejradsi vuni maminky :)

In reply to by vikky

No tak paráda,už jsem si zabalila a můžu vyrazit... :C]]: ,ted už mě nic nepřekvapí a kdyžtak řeknu co mi má kdo ještě dovezt,kdyby náhodou něco chybělo.Děkuju ti moc za radu... :qu:

In reply to by petizak

neni zac :) tak snad se tam potkame :) vypada to, ze ta moje princezna chce jeste zustat v brisku :) akorat me jeste napadlo, jak jsi psala, ze pujdes cisarem.. mozna by sis mohla vzit nejake svoje kalhotky a obyc vlozky z drogerky, ony ty porodnicke vlozky a katata jsou proto, aby mohlo siti spodku lepe dychat, coz je v tvem pripade asi pase.. co znam holky, ktere rodily cisarem, nebo nebyli site, tak meli normos alwaysky a svoje kalhotky. Jedna si teda chvalila ty porodnicke kalhotky, ze ji pak tolik neskrtily do toho siti bricha a pak mela zase normalni vlozky.. tak to chce asi vyzkouset potom..

Já mám:
2 balíčky jednorázových kalhotek
2 balíčky porod. vložek
1 balíček obyč. vložek
1 balíček vložek do podprdy
2x toaletní papír
1 balíček vlhčeného toaleťáku
2x ručník
2x osuška
bačkůrky
župan
2x kojící podprsenka
2x kojící noční košile
vlhčené ubrousky
kosmetika pro mě-kartáček, pasta, sprcháč, šampón, krém, hřeben, gumička do vlasů, něco na holení, něco na vonění :///: , bepanthen
2x žínka
papírové kapesníčky
1 balíček separačních plenek
1 balíček čaje pro kojící
2x teplý ponožky
nabíječka na telefon
nesycenou vodu
a potřebný doklady.
Je toho docela dost :$$: a to na miminko všechno dostanu.

ahoj, tak já mam kojeneckou podprsenku,župan, noční košili,vložky do podprsenky,jednorázové kalhotky, dva ručníky a nějakou tu kosmetiku. Jinak pro miminko bych snad měla vše dostat, tak si připravím ještě jednu tašku pro miminko na cestu domů a tu necham doma a až pojedu domů, tak mi jí přivezou

tak tu samou otázku, jsem chtěla dát jako příspěvek :s: , já mám 4 x látkové plinky pro miminko, 2 x jednorázové kalhotky, 1x vložky porod., deku pro malou na přykrytí, ( osobní hygienu - kartáček hřeben, zubní pastu, atd.. si sbalím později, pak přezůvky si sbalím taky potom)., vložky do podprsenky zabalím dnes, musím je koupit , ale nevím co pro malou a hlavně kolik plinek, jestli celý balík, nebo celé balení? Olejíčky a krémy taky nevím jestli brát :r: , tak snad holčiny napíšou. Koukala jsem se totiž na porodnici, kde chci rodit a píšou, vemte si malou tašku do porodnice.
Holky piště, piště prosím :a: :a:

In reply to by Peťulinečka84

Připoměla jsi mi plínky,že tam mám,děkuju.. :qu: .Já jsem to právě taky četla,že jen malou tašku si máme vzít,no tak to nevím,jak to do malý tašky narvat a nebo polovinu nechat doma. :#o: achjo,když já mám strach,že to tam pak bude muset přítel stejně přivezt. :#o: .Kde budeš rodit??Já v ČB.

Těhotenská kalkulačka

Lunární kalendář pro určení pohlaví dítěte

Uživatelky s nejvíce příspěvky

Vaše fotografie

nevim
Můžu to brát jako pozitivní?
Adopce

Ovulační kalkulačka