Ahoj holčeny,

19.01.2011

mě se chce fakt brečet, v březnu mám termín a fakt nevím, kde budu rodit. Čekám 2 dítě (první jsem rodila v Třinci) ale dneska jsem četla na internetu i v novinách, že kromě porodnice v Havířově, F-M, Karviné má být zavřený i Třinec a píšou , že neví jak budou zvládat takový nápor maminek, protože v provozu budou porodnice pouze 2 v Ostravě! Už začínám plašit, protože vím, že u mého prvního porodu to byl docela fičák a ještě byly komplikace :€z€:

In reply to by anonymous_stub (neověřeno)

to asi nestihnu, protože termín mám až 25.3. a ony se zavírají už kolem 28.2. Volala jsem svému doktorovi a on mi to potvrdil:-(

In reply to by Brázdilová

A jak dlouho mají být zavřené? To je skoro celý měsíc. To už by mohla být aspoň jedna v provozu ne? Kvůli čemu zavírají? Kvůli malování nebo předělávkám? Oni se sami jistě budou snažit, aby to měli co nejdřív... :k:

In reply to by DenyPu

je to proto , že lékaři dali hromadné výpověďi, jen tady v Havířově odchází všech 8 porodníku i s prymářem. :€z€: Dnes to bylo i v novinách a na netu a sami doktoři psali, že pokud se maminy , které budou rodit v březnu obávají, tak mají čeho, dokonce některé porodnice píši, že žádná porodnice v tomto regionu fungovat nebude a přestanou přijmat i akutní porody, protože by se o rodičky neměl kdo starat.Takže tady v Moravskoslezském kraji budou v provozu pouze 2 z 6nebo 7 porodnic.

Těhotenská kalkulačka

Lunární kalendář pro určení pohlaví dítěte

Uživatelky s nejvíce příspěvky

Vaše fotografie

nevim
Můžu to brát jako pozitivní?
Adopce

Ovulační kalkulačka