Hlenová zátka

16.01.2011

Ahoj těhulky a maminky, já vim, že se to tady už řešilo, ale chtěla bych se zeptat... Nejsem si jista, jestli mi začala odcházet hlenová zátka, protože všichni jste tady psaly, že to bylo s krví, což u mě není.. Začalo mi to včera , když jsem šla na záchod, ale jen malinko a řikám, bylo to bez krve, tak jsem to přešla, ale ted znova, je to takový hustší, ale zase bez krve... Měla jste to některá taky tak? V uterý končím 40.tt, tak že by se konečně začalo něco dít? ALe jinak poslíčky nemám vůbec, tak fakt nevim.. Díky moc za Vaše zkušenosti :a: :a:

Jo jo je to ono i když já to mám třeba lehoučce nahnědlý ,ale protože vím,že to může být i týden před porodem , tak tu sedím u netu a čekám na zítřejší KO. Tak klídek už to doklepem do konce no ! :a:

In reply to by Tinkapletinka

Jojo, už to doklepem, stejně nám nic jiného nezbývá :-) Já mám zítra taky kontrolu, tak jsem zvědavá, co mi řeknou , ale předpokládám, že nic, že vydržim zas do další kontroly... Tak hodně štěstí :-)

ahojky hlenovka někomu odejde několik týdnu před porodem a někomu pár hodín před porodem to máš různy.Me odpadl 2x hustý kus bez krve jakoby žížala nebo něco a pak kus s krví ale díky tomu Hemiltonovi když jsem ležela na gyndě.A co bylo s tím zbytkem to nevím :s: neboj už to bude a budeš s prdelkou :a:

In reply to by janinka2448

...snad jo, snad už to nebude dlouho trvat... Zítra mám kontrolu a pozítří končim 40.tt, tak jsem si řikala, jestli mi taky neudělaj toho Hamiltona.. No uvidime:-) Díky, zavidim Ti, že už to máš za sebou :-)

Ahoj... tak mě odešla hlenová zátka už před třemi týdny.. myslela jsem, že mám pár dní do porodu, že to bude spíš dřív než dýl.. a teď sem 5 dní po termínu a nic.. tím tě nechci strašit, ale abys neměla zbytečně naděje.. že už se to blíží.. moje hlenovka byla bez krve.. dva dny jsem špinila obyč. výtok a pak jsem se jednou myla a vyndala jsem odtamtud takovej obrovskej kus bělavýho až čirýho slizu, bylo to hustý jak želatina.. takže to bylo určo ono.. a od tý doby nešpiním ale ani nerodím.. ach jo.. už by to mohlo přijít..

In reply to by Maggie9

Ježiš, tak já mám termín ve středu a neumim si představit, že bych třeba další týden přenášela, ach jo... To Tě tedy lituji, já vim, že to neznamená, že musim brzy začít rodit, ale tak jsem si myslela, že se třeba konečně něco děje.. Tak Ti držim palečky, at už to přijde, je to už dlouhý, co :-( Díky a měj se krásně :a:

Hele, ja to měla den před porodem taky, odcházel takovej hustej hlen a ja nevěděla, jestli to je ono nebo ne...ale pak cca 12 hodin před porodem vylezla opravdu hlenova zatka a to jsem věděla na stopro, že to je ono. Bylo to malilinko s krví a bylo toho hoooodně! :D

Ahojky já měla to samé už minulý týden v pondělí. Byl to takový velký kus hlenu bez krve (spíš bílo pruhledny), ale stejně pořád nic se neděje :(. Říkají že to může odtéct i 2týdny před porodem...promin, že ti beru iluze...já už sice poslíčkuji, ale taky stále nic :€\€:...tak držim palce :a:

In reply to by angeel

Jojo, já slyšela, že to může být klidně i několi týdnů před porodem.. Spíš jsem si nebyla jistá, jestli je to vůbec ono... No, snad se někdy dočkáme:-) Díky moc a taky držim palečky :a:

Těhotenská kalkulačka

Lunární kalendář pro určení pohlaví dítěte

Uživatelky s nejvíce příspěvky

Vaše fotografie

nevim
Můžu to brát jako pozitivní?
Adopce

Ovulační kalkulačka