Natreleni nausnicek

13.10.2010

ahojik, odpoledne vyrazime na nastreleni nausnic, ja vim, ze jsem hrozna, ale bojim bojiiiim, potrebovala bych trosku uklidnit. Kdo z holcicek tady ma uz nausnicky a bylo vse v pohode? Maly bylo tri a pul mesice. Vzpominam si navic na clanek, co tady psal nekdo z cerviku, ze jim to nastrelili krive :00: Snad se nekomu bude chtit odpovedet, moc dekuju pa :a:

Ahojky nám jsou 4,5 měsíce a na nastřelení jsme byli minulý týden. Sice slzičky byly, alr je to rychlé spíš se lekne toho jak to cvakne. No když jsme šli z ordinace, tak už bez pláče, taky jsem z toho měla strach, ale neni to nic strašnýho, očkování mi přijde horší. Jinak žádný problém s naušničkama nemáme,ouška nehnisala,oteklá nebyla a prostě vše ok.

ahoj, nemusíš se bát, děti sice cca 5 minut pláčou, ale to jen, že se leknou a taky tam trochu štipká dezinfekce, ale určo, jak budete odcházet bude to v pohodě.
Jen pro info, je to takový pocit, jako když si promneš ucho mezi prsty, pak máš horké ucho a prostě ho cítíš.... vlastní zkušenost... takže nic hrozného. Neteče žádná krev a i moje malá si hned v kočárku na oušku ležela a neplakala, po 2 hodinách po nastřelení už ho neměla ani červené... :girl: :a:

My byly na nastřelení náušnic v šesti měsících, dneska je to 14 dní a zatím bez komplikací. U nastřelení prý problémy nebývají.

Ahojky, my jsme byli nastřelovat v pondělí a malá brečela jen u toho nastřelení, pak byla vysmátá. Je to rychlé, žádná krev, náušnička je tam hned:-). Jsem ráda, že jsme nepropichovali. A když na to malé šáhnu, tak nebrečí nic. Neboj! Příjde mi to jako očkování, pláče, jen když to píchne.

In reply to by Verusik

Neboj. Oni si tam prvně udělají fixkou tečku, a pak to nastřelí do ní, chvilku přidrží a je to. Mimčům se spíš nelíbí, že je držíš pevně a za hlavičku, že se nemůžou hýbat. My šli pak hned na prochajdu a v kočárku jsem malou uhuštala a byla v pohodě. Už vlastně v čekárně se na mě smála, když jsme vyšli.

Těhotenská kalkulačka

Lunární kalendář pro určení pohlaví dítěte

Uživatelky s nejvíce příspěvky

Vaše fotografie

nevim
Můžu to brát jako pozitivní?
Adopce

Ovulační kalkulačka