18 mesicu a jen 9 kg bojim se ze malo pribiva

28.07.2010

ahoj holky doufam ze mi poradite kristynce je 18 mesicu a ma jen 9 kg doktorka rika ze to je normalni ale ja si myslim ze ne pritom ji skoro nonstop miluje jidlo.jeste mi doktorka rekla ze ja ani pritel nejsme tlusty tak at se nedivim ze je hubena tak nevim no pisnete vase nazory na tu vahu dekuju

Kliknutím vložíte smajlíky:

Ahoj je to v pořádku neboj,každé dítko je jiné a pokud dobře papá a je veselá tak jí nic nechybí.Náš malej má v 11měsících 10kg,není tlustej naše paní dr.tvrdí že je svalnatej-to má po manžovi:)A mám zas kámošku ta má 7měs.kluka a ten má také 10kg!Ale ten je pěkně tlustej-furt kojí,jejich dr.zas tvrdí že by měla dělat reklamu na kojení,no ale malej vypadá hrozně :hu:

Ahojky, tak ja nevim jestli je to normalni, ale snad ano, protoze nam bude za tri dny take 18 mesicu a stale mame 9 kg! Neni tlusta, me prijde akorat, nekdy se na ni teda podivam a prijde mi desne hubena! Jenze ta moje skoro vubec neji, tak nevim. Ale nam taky rikaji, at se podivam na sebe, jenze ja v jejim veku byla 3x takova! No nevim, snad je to v poradku a porostou nam ty nasi drobeckove :kiss:

Je,tak konecne jsme nasla taky nekoho,kdo ma problemy s pribyvanim.Maly je ma teda odmalicka,uz kvuli tomul podstoupil dost testu,jestli je v poradku,ze nam vubec nepribira.V roce mel pry PV ztrojnasobit,on ji sotva zdvojnasobil.Sice je jeste kojeny,ale papka uz vsechny prikrmy -tzn.5x denne a mezitim rohlik,piskoty nebo neco do ruky.Pribere prumerne tech 150g za 2 mesice.Ted ma 13m a 8050g takze v tech 18m nebude mit jeste ani 9kilo.Taky nam bylo receno ze jsem hubenoucka a ze je to asi dano geneticky.Navic uz par mesicu chodi,takze to hraje taky svou roli,je hodne aktivni.Takze uz me to tak moc netrapi,ted jen kvuli autosedacce ze mu uz budu kupovat od tech deviti kila ale doroste do ni az za hooodne mesicu.ale bylo mi receno ze to nevadi,tak uz to fakt neresim :hu: :n:

holky dekuju za vase nazory asi ma opravdu dobry spalovani taky je hodne aktivni mozna to je i tim jen mi to prislo malo ze kdyz sme byli na rocni tak vazila 8 kg a o sest mesicu pozdeji tak nabrala jen 1 kg na pohled kristynka vipada zdrave a tak akorad meri 83 cm ale dekuju ze ste me uklidnili

nám je 20 měsíců a kousek a vážíme 9 500gramů takže si nelam hlavu s tím..moje malá taky miluje jídlo a nejde to znat na ní..neboj se

Záleží na tom, jak je taky vysoká. My máme taky malinkou holčičku a váží míň než ostatní kolem, ale hubená není. Je akorát. Tak to nejspíš bude ok, když ani Dr. nic nenamítá.

ahoj tak my jsme byly na 18ti měsíční prohlídce vlastně o chvilku dýl protože byla malá nemocná a vážila přesně 9 kilo. A jsme na tom uplně stejně miluje jídlo ale chvíli nevydrží v klidu takže pořád lítá. Ale myslim, že to není žádný problém. Já si teda z toho hlavu nedělám, je pravda, že malá se narodila s porodní váhou 2,53kg takže si myslim, že přibírá normálně. Zase si pořád užívám chování protože není těžká :one:

já bych si z toho taky hlavu nedělala, kor když jste oba hubení. Klárce bude 16 měsíců a má 8,80 kg ...

Ahoj. Pokud ti doktorka řekla, že je to v pořádku, tak bych si starosti nedělala. Já mám spíš opačný problém - moje děti jsou spíše "oplácanější" - dcera měla 9 kg v 9 měsících a v 18 měsících měla už 12 kg :00: . Jestli máš pochybnosti, můžeš si stáhnout tyhle růstové grafy:
http://www.szu.cz/publikace/data/program-rustove-grafy-ke-stazeni
a tam si můžeš zadat jednotlivá měření a vážení a podívat se, jak na tom jste. Kdyby se doktorce něco nezdálo, tak vás určitě na nějaké vyšetření pošle. :a:

Ahoj, malá měla v 18-ti měsících 9760 g, taky zdlábí na co přijde a příbírá, tak jak přibírá. Když Ti doktorka říká, že je to normální, tak se tím nezabývej a buď v klidu, kdyby se jí něco nezdálo, tak by to řešila.

Těhotenská kalkulačka

Lunární kalendář pro určení pohlaví dítěte

Uživatelky s nejvíce příspěvky

Vaše fotografie

nevim
Můžu to brát jako pozitivní?
Adopce

Ovulační kalkulačka