Nemůže si na tu sladkou chuť zvyknout ?

11.05.2010

Maminy, začala jsem dávat na večer kaše. Zatím rýžovou. Další kaše mají s banány, s medem,..atd. Nemůže si na tu sladkou chuť mimčo zvyknout, aby mi pak jedla ty zeleninový příkrmy?? A nemají ti vaši cvrčci v noci ještě větší žízeň??

Kliknutím vložíte smajlíky:

Ahoj. nezvyknou... soude dle naseho kdysi desneho nejedlika (ted 14 mesicu). Ted uz mu dam dokonce sem tam i sladkou kukuricnou krupku, jogurt bezne, pribinak, ryzovy chlebik polity jogurtem a uplne v pohodicce mi papa na obed me maso zeleninove vytvory bez spetky chuti.A nebo normalni "dospelacke"jidlo udelane na prirodno-zadny glutamat, konzervant a koreni. A to to sem tam prostridam se sklenickou. Ty jsou teda nektere ochucene mezi nami...
neboj, pokud ho nebudes cpat cokoladou a bombonky, tak touto sladkosti z kasicek ci jogurtu by se ditko nemelo zmlsat. Chce to prostridat a byt nekompromisni, kdyz bude odmitat papu.- "Nechces masicko a zeleninku, fajn... snis to, az ti fakt vyhladne" A uvidis, jak pak bude hltat a priste se do toho stejneho jidylka pusti rovnou s chuti ;) Chce to pevne nervy, ...kdyby nahodou :)
pa

Tady u nas se dela slana kase k obedu i k veceri, pak jsem zkousela udelat pekne sladkou krupicku a prcek mne ji odmital a vubec ji nechce. Tak nevim, jestli to je tim, ze mu proste nechutna nebo jestli je to tim, ze se naucil na slane a sladke proste pak nechtel...

Ahojky,
tak my jsme zacinali s obedem(zeleninka),pak jsme pridali dopoledni svacinku (vetsinou presnidavku) a ted uz jeden i odpoledni svacinku a to vetsinou kasi nebo jogurt. A nemyslim si,ze by mi pak nejedl zeleninu, ma rad to i to :)..
Jinak kasi davam vzdycky jako predposledni jidlo,posledni pred spanim sunar :)

já taky začínala kaší a ne zeleninou. první ochutnání mrkvičky fakt humus http://www.youtube.com/watch?v=IT67x1szgMQ , ale za 14 dní papkala pěkně.
jinak kaše je předposeldní jídlo dne nikoliv poslední, jako poslední je vždy mlíko. na noc to je poměrně těžké jídlo a může způsobit bolebřich.
jinak já dělala řidší jako do flašky a zahustila rýžovou moučkou od nestlé ta obsahuje jen 2% cukru v prášku, ty mléčné obsahují 40 až 60 procent.

Těhotenská kalkulačka

Lunární kalendář pro určení pohlaví dítěte

Uživatelky s nejvíce příspěvky

Vaše fotografie

nevim
Můžu to brát jako pozitivní?
Adopce

Ovulační kalkulačka