Po 17ti dnech zpátky z nemocnice. .

05.05.2010

ahoj holky, tak se s váma musím podělit o svůj "zážitek" z nemocnice - navazuju na tvrdnutí břicha, který mi začalo ve 20tt - http://www.mojetehotenstvi.cz/tvrdnuti-bricha-20tt. nedalo mi to a v pondělí jsem volala k Dr. a sestřička mi řekla, ať hned přijdu, když jsem tam dorazila, tak mě vzala před plnou čekárnou a říkala že by takhle brzo tvrdnout nemělo, tak už jsem věděla že to asi dobrý nebude. . no a Dr. mě hned poslal domů sbalit věci a do nemocnice:( byla už jsem v takový fázi, že mi tvrdlo tak 4x do hodiny, takže by to prej mohlo vyvolat kontrakce :O v nemocnici hned kapačka s hořčíkem a ležení, mohla jsem jenom na záchod. . no a odběry krve, moči atd., no abych to neprodlužovala, po tejdnu přišly výsledky s tím, že mi našly urea- a mykoplazmu, což jsou streptokoky, který by mohly způsobit předčasnej porod. takže jsem v nemocnici byla ještě 10dní na antibiotikách a teď je mám brát ještě 5dní doma. . a ležet a ležet :( teď koukám do průkazky a když mě přijímali tak jsem měla CS1 a teď už mám CS0, uff. .
no abych napsala něco pozitivního - dělali mi genetickej ultrazvuk a všechno je v nejlepším pořádku! a je to na 100% kluk, mám to potvrzený od tří doktorů :€m: a už jsme se definitivně dohodli na jméně - bude to Jan Felix :cc): jinak přítel byl fantastickej, chodil za mnou každej den a prej nás oba miluje čím dál tím víc :h:

Ahoj Jenny, tak tvrdnutí břicha mám taky asi od 16tt, ale čípek se nezkracuje takže to je v pořádku, akorát musím brát hořčík. Ale je dobře, že jsi nakonec šla do té nemocnice, alespoň je to všechno v pořádku a můžeš být klidná. Jinak gratuluji k chlapečkovi :), tak se hlavně oba opatrujte.

tak už vím proč jsi byla v nemocnici, teda tak to jsis asi užívala co? Hlavně že jste v pořádku oba dva. K Honzikovi moc gratuluju. Koukej hezky a postivě ležet a chodit jen na záchod noc víc neuteče. Pokojíček jistě doděláš až ti bude lépe. však ten rošťák u tebe ještě nějaký ten pátek vydrží :-) drž se myslím na tebe

tak to je dobře, že vše dopadlo takhle. CS0 je fajn, ale mám pocit, že stejně za chvilku už budeme mít všechny CS 1, tak to by bylo ještě dobrý. Koukala jsem na nějaké tabulky a v 25TT už je normální CS1. No, hlavně, aby se nám to číslo rychle nezvyšovalo a vydržely jsme všechny zářijky 2v1 až do toho září. Ty se hezky šetři a s malým odpočívejte. ;)

In reply to by Pechy

To si děláš legraci :jawdrop: a jak jsi porodila? Normálně a nebo císařem? Já právě měla strach, jestli na další poradně nebudu mít třeba CS1 a hledala jsem tabulku a pomalu bych CS1 měla mít

Ahojky,tak hlavně,že je vše v pořádku :one: ..a s tím tvrdnutím si mě teda docela vyděsila!..mě tvrdne taky tak od 20.tt a čím dál tím víc,když jsem byla u dr. ve 20.tt,tak jsem mu to řekla,ale nic na to neřekl,jen že to je v podstatě normální a pak jsem taky v průkazce objevila CS1 :O ,no rten dr. byl záskok za mého dr.,který byl zrovna na dovolené a když jsem byla u svého dr. na velkém utz ve 21.tt,tak jsem mu to o tom tvrdnutí zapomněla říct,ale říkal,že je vše v absolutním pořádku a ani se nepozastavil nad tím CS1 z předešlého týdne,tak nevím no,ale když je vše v pohodě,tak zatím nestresuju..mě zas tak často ale naštěstí netvrdne,tak 2x za noc(aspoň co vím) a přes den tak 4-5x maximálně a magnézko už taky beru,tak snad se to zlepší...

In reply to by lenicka.zelvicka

tak to buď v pohodě, mě Dr. v nemocnici říkal, že když je to max. 10x za den to tvrdnutí tak je to ok. . takže neboj;) já musím mít vždycky něco extra, no! ale jsem ráda, že na to přišli a ty antibiotika co beru jsou určený přímo pro těhule, tak snad malýmu neuškodí. .

Těhotenská kalkulačka

Lunární kalendář pro určení pohlaví dítěte

Uživatelky s nejvíce příspěvky

Vaše fotografie

nevim
Můžu to brát jako pozitivní?
Adopce

Ovulační kalkulačka