Dotaz pohyby miminka

27.04.2010

Ahoj holky,chtěla bych se Vás zeptat jak často cítíte pohyby miminka????My budeme začínat 31 týden a ta naše holčička snad vůbec nespí.Někde jsem četla že časté pohyby miminka jsou známkou že se něco děje?Myslíte že se mám poradit s dr nebo je prostě ta naše holčička živější????Díky

Nám se prďolka taky pořád kroutí. Podle mého názoru je mnohem lepší, když se vrtí furt než když se nevrtí vůbec. když by bylo málo pohybů a málo inenzivních, as bych se začala bát, jestli nemá miminko kyslíkový defekt nebo porochu svalstva (genetický hnus).
Dokud se hýbe, jsem v klidu :one:

ahojky tak já dnes začínám 30tt a mám ten stejný dojem co ty.Manžel říkal že je zvědavý jak bude mimísek spinkat až se naroodí že ted stále dovádí :one: :€): :€): :€):
Ale víš co možná spinká jen se stále vrtí já také spím neklidně tak to může být i tím.
No v pátek jdeme na utz tak jsem moc zvědavá jestli bude taky tak aktivní nebo se hodí do klidu :€): :€): :€):
pokud máš strach tak se zeptej :*8*: ale myslím že je to normální.
Měj krásný den a užívej si zbytek těhu nějak moc to ted letí :a: :a: :a: :a: Iva

no každé miminko je jiné..však jak půjdeš k dr. tak se zeptej,ale strachovat se nemušíš...
Určitě se miminku daří skvěle..měj se krásně!!!papa Terka :a: :h: :k:

Tak já jsem teď v 38 týdnu a cipísek je v bříšku stále pořádně živej... Je to takový malý živel, i doktorka to vždycky říkala při ultrazvuku a tak... Kolikrát se mi třeba zapírá do žeber nebo kope a já se sotva můžu nadechnout. A to se říká, že na konci těhu tam už nemá tolik místa. No je fakt, že teď už tak nekope, ale převaluje se a když mi opřed nožičku o žebro, tak mám pocit, že mi ho zlomí - což zvládá dělat třeba i několikrát za hodinu. Doktorka se mi vždycky smála, že mám v bířšku takové hyperaktivátko a určitě v tom nic špatného neviděla...

Ahojky tak toto jsem řešila taky přesně jako ty před 2-3týdny . Myslela jsem že mi chce malá utéct z bříška byla pořád v pohybu . Až moc a co se přehoupl 33tt tak se uklidnila. Já jsem z toho byla na nervy protože jsem byla už z těch neustálých pohybů hodně otrávená a nemohla nic sedět chodit a nic . Ale neboj se mimi se uklidní určitě ano . Prostě jsou živější .

Těhotenská kalkulačka

Lunární kalendář pro určení pohlaví dítěte

Uživatelky s nejvíce příspěvky

Vaše fotografie

nevim
Můžu to brát jako pozitivní?
Adopce

Ovulační kalkulačka