Pohyby

28.03.2010

Ahojky hoky.Píšu sem málo,ale nedá mi to se nepochlubit.Dneska jsem přesně v 18.týdnu a už asi týden cítím kopanečky a pěkně se stupňujou.Hlavně jkdyž v klidu ležím nebo sedím u počítače.Vím že je to asi brzo,protože jsem těhotná poprvé,ale je to tak... :-)
No a pak jsem se chtěla zeptat jestli někdo nemáte zkušenosti s výtokem v těhu.Já mám výtok prakticky od začátku,ale poslední dobou se mi zdá nějaký silnější.Je to normální?Díky za radu.

Děkuji vám všem.Jneom mě teď ještě napadlo.Chtěla bych začít chodit do plavání pro těhulky.Myslíte že ten výtok nebude vadit?

In reply to by Evanesa

já se na ten tampon ptala doktorky a ta říkala že ho nedoporučuje nebot ta infekce se na tamponu líp drží a doporučila mne abych si koupila prášky na zavedení do pochvy po plavání že udělají zas tu kyselost prostředí.Tak jsem si je koupila nebot chceme začít taky chodit plavat.

Taky gratuluju ke kopanečkum:-):-):-) že brzy?to vůbec neřeš já cítila první šimrani koncem 16týdne a taky čekáme první:-):-) ten vytok mám taky-jak tu píší holky intimka a je to ok nic s tím asi nenaděláme.pa Evik

ahojky gratuluji ke kopanečkům :qu: :one: a to že jako prvorodička je cítíš brzy vůbec nevadí ono taky hodně záleží jak velký máš bříško a jak tam maličký leží :qu:
a výtok je celkem normální já ho mám taky od začátku tak stále mám intimku a neřeším to nebot nijak nesvědí nic

Ahojky, tak to já jsem ve 20. týdnu a pohyby cítím jenom a jenom slabounce. Jinak tobě gratulu ke kopanečkům :dance: Jinak s tím výtokem si nelam hlavu. Já ho mám taky od začátku těhu a docela silný, jeho intenzivita se stále mění. Jinak jestli tě nesvědí, nezapáchá nebo jinak neobtěžuje je to ok :one:

Těhotenská kalkulačka

Lunární kalendář pro určení pohlaví dítěte

Uživatelky s nejvíce příspěvky