příkrm

18.03.2010

Ahojte, chtěla jsem se zeptat, kdy jste začali dětem dávat příkrm a co konktétně? Malému budou tři měsíce a zatím jenom kojím. Čaje taky nedávám...Díky

Kliknutím vložíte smajlíky:

Ahoj, sice se ted doporucuje zacit od 6 mesice, ale ja myslim, ze u kazdeho ditete je to stejne jinak.

Ctu ted vemi zajimavou knizku (bohuzel je jen v nemcine) - Babyjahre a tam pisou, ze nejlepsi doba zacit s prikrmama je tehdy, kdyz se dite zacne zajimat o to, co jis ty. V te chvili je nejvic pripravene zkouset nove chute a mas nejvetsi sanci, ze bude jist opravdu vsechno. Pokud ho presvedcis, ze do 6. mesice nic, tak se muze stat, ze ho to proste prestane zajimat a pak prikrmy nechce, protoze jsi prekonala tu "zvedavou" dobu.
Prijde mi to logicke a asi se tim budeme ridit :-)

ahoj,
malá bude mít příští týden 6 měsíců a hned o víkendu chci zkusit mrkvičku.
Ale jinak zatím neměla nic jiného než mléko, akorát minulý týden (už krade všechno co vidí) ji velmi zajímal můj hrnek a co piju, tak jsem ji na lžičku trochu čaje (fenyklový-jiný teď nepiju) dala. Šklebila se, ale cca 5 lžiček olízala :a\|: . Ale s příkrmama začnem opravdu až po půlroku. Taky jak níže psala, řídím se dle stránek kojeni.net.
Takže pokud můžeš - koj - přijde mi to nejpohodlnější. :$}:

U kojených dětí co dobře prospívají je výhradní kojení doporučeno až do ukončeného šestého měsíce.Nedoporučuje se přidávat ani čaj ani šťávy,kojení naprosto postačuje.Já malého taky kojila do 6 měsíce měl v puse akorát mlíko,Vigantol a vitamín K.A to byl narozenej v červenci v těch vedrech.Jinak si můžeš prostudovat příkrmy na www.kojeni.net v sekci příkrmy je to moc pěkně vše popsáno.

Těhotenská kalkulačka

Lunární kalendář pro určení pohlaví dítěte

Uživatelky s nejvíce příspěvky