Nastup do nemocnice

14.03.2010

ahoj spolutehulky a maminky, tak uz nam taky konci obdobi 2v1 a zitra rano mam nastup do porodnice. Dle utz jsem dnes 39+1tt a dle infa od :*8*: musim mit cisare naplanovaneho pred 40tt. Malej se totiz stale neotocil a jak mi bylo receno,tak se uz asi neotoci. Zitra tedy nastupujeme a v utery pry bude proveden cisarsky rez. Takze od uterka budu uz mit prdolku u sebe.
Devcatka chtela jsem vam mooooc podekovat za ty stravene mesice tady, kdy jste mi byly oporou a nasla jsem tu vzdycky dobrou radu a pomoc. I kdyz jsem vzdycky na vsechno nestihla reagovat, vsechny prispevky jsem si vzdy stihla precist. Je to az neuveritelne jak nam to rychle uteklo. Nedavno jsme si tady psaly zazitky a vysledky z prvnich prohlidek a utz a ted uz budeme mit ty nase prcky u sebe a velka vetsina uz je ma :).
Z toho uterka mam strach, ale snad vse dobre dopadne. Je to takovy divny pocit, ze to mame takhle naplanovane. Chtela bych tu lokalni anestezii,abych malyho hned pak videla, tak doufam,ze se to podari a nebudou nejake komplikace. Nastupuji do Podoli, tak jsem na jednu stranu i rada, ze se nemusim strachovat o to jestli se tam dostaneme nebo ne. Zatim jsem tam byla mooooc spokojena a vsichni byli hrozne moc prijemni. Pak napisu zazitky z naseho pobytu tam.
Preju vsem, ktere to ceka tento nadchazejici tyden, aby se to podarilo a prdolky meli uz taky u sebe a drzim moc palecky at vse dopadne dobre. Jsem zvedava jak se zase rozrosteme za ten tyden, kdy bychom uz mohli byt doma z porodnice.
papa Lenka & Lukasek (zatim zdravi jeste z briska :) ).

Lendulko, držíme moc moc palečky a budeme se těšit na první fotečky. Ať to všechno proběhne v pohodě a máš už broučka u sebe :one:

TAk Leni, je to tady, držím palce !!!! At ti to dopadne co nejdříve a hlavně lokálně, abyš Lukáška měla u sebe hned a mohla se z něho těšit :)))). Drž se!!!!

In reply to by Slunko

ahoj Slunko,dekuji moc. Ja doufam,ze ta lokalni anestezie vyjde. Jinak pritel malyho urcite pry uvidi hned. Jsem rada,ze i tak mu dovoli tam byt..i kdyz musi pockat pred porodnim salem. Napisu pak zpravicku Beru, tak vam da sem info :). A vy se taky drzte at vam to rychle utika.

V utery na tebe budeme moc myslet neboj se to zvladnes mysli na to,ze uz Lukynka uvidis polibas a to je to nejkrasnejsi ja uz se na to taky tak tesim.Urcite vse bude ok a lokalku bych si taky vybrala byt na tvem miste :one: :one: :one: :one: papapa Niky a Sam

tu porodku zvládneš, vynahradí to ten pocit, že mimi je konečně tady :cc): , tak se drž maminko a my držíme pěsti :one: :)

Ahoj Leni, přejeme Ti, aby vše dobře dopadlo. Budeme na vás myslet. Náhodou to je krásný, vědět, že v úterý už budete s Lukáškem spolu :qu: Tak držíme palečky :a:

Držíme s Nelinkou palečky,at je vše bez komplikací a malej prospívá abyste mohli být co nejdřív doma. :k:

tak to na tebe budeme myslet, aby všecko proběhlo v pořádku a hladce :h: :k: Já už chci takýýýýý :00: Držte se a určitě dejte vědět, jak to s váma vypadá :)

In reply to by Beru

Beru, dekujeme moc. Vy uz to mate take za par a urcite pristi tyden uz budes mit prdolku u sebe. Psala jsem Ti do Zprav, jestli bych Ti pak mohla poslat sms jak to s nama vypada?

In reply to by Lendule

já ti nevim, poslíčky mám,ale to je zatím tak všecko. Holt nezbývá nic jiného, než čekat, kdy se ten náš klučík uráčí ven. Já ti ani nevim, jestli to chci :D Jako moc se na něj těším,ale do porodnice se mi nechce :s:

In reply to by Beru

Beru, ja nemela za celou dobu ani poslicky :(. Myslim si,ze by mimco jeste nejakou dobu vydrzelo,ale doktori to zrejme chteji mit pod kontrolou, aby se nahodou nerozbehl porod. Ale jinak jsem na tom stejne...na malyho se tesim,ale do porodky vubec ne. Hlavne vim,ze tam budu min. 5-6 dni :(. na dnesek jsem skoro vubec nemohla spat...hlavou se mi honi tisice veci...des.

In reply to by Lendule

úplně tě chápu, já bych taky nespala a byla nervozní :00: Já se právě modlim, abych tam dýl jak 4 dny nemusela být,ale to si holt člověk nenaplánuje. Pokus se myslet pozitivně a těš se na malýho a hned to bude lepší :) :k:

Těhotenská kalkulačka

Lunární kalendář pro určení pohlaví dítěte

Uživatelky s nejvíce příspěvky

Vaše fotografie

nevim
Můžu to brát jako pozitivní?
Adopce

Ovulační kalkulačka