poraďte prosím

04.02.2010

Holky, prosím o radu. Potřebuju kočár. Lehký sporťák (nebo lepší golfky) pro pětiměsíční mimčo. Musí být lehce ovladatelný, skladný, polohovatelný, do terénu i do města (raději bych čtyř a vícekolku). Cena max 7tis. Nemáte někdo nějáký tip? :///: :a:
:+^*:

tak mám bumbleride flyer doma. jezdíme třetí den a max. spokojenost! :-) je lehoučký a vešla se mi do něj vložná taška z Babywelt oregonu. zatím nenacházím chybu. :-) :a:

In reply to by madamecrazy

klidně i trochu ojetý. Mám doma už dva kočáry po prvním synovi, kterých se budu chtít zbavit a teď chci jeden, ve kterém už odvozím druhýho a bude. Mám Babywelt oregon a ten je strašně těžký a velký (na to, že za jednu ruku vedu dvouleté dítě) a pak abc desing rookie a ten má zas na nesedící dítě taková fórová zádíčka.
Děkuju za pomoc a za tipy! Ten flyer se mi líbí - příjde mi podobný tomu abc. :-)

In reply to by madamecrazy

ten se mi hóódně líbí. už jsem na něj čučela i na ten jakoby trojkolový. ;) přemýšlím o tom, že na něj pak budu nakládat i staršího, když už by pak nemohl.. a tady u toho buzzu mi příjde, že by si dopředu sednout mohl, na ty tyče.. Musím to vyzkoušet v obchodě. :dance:

In reply to by hisopi

No to nevím nevím, jestli by to ta přední tyčka udržela, já jsem právě Buzze č-kolovýho měla a nemyslím si, že je to dobrý nápad, hlavně by mu to taky klouzalo, jako že by sjížděl dolů. Ale když Buzze trojkolku, tak s tím předním nafukovacím kolečkem, to je pak rázem super kočár ;)

In reply to by madamecrazy

ten má kámoška.. zdají se mi ty kolečka moc malý..
Každopádně díky moc. Super servis!!
Kdyby tě ještě něco napadlo, tak určitě písni. Budu moc ráda. sama se rozhlížím, ale nemám takový přehled. :k:

Těhotenská kalkulačka

Lunární kalendář pro určení pohlaví dítěte

Uživatelky s nejvíce příspěvky

Vaše fotografie

nevim
Můžu to brát jako pozitivní?
Adopce

Ovulační kalkulačka