Rada..

04.02.2010

ahoj holky,
chtěla jsem se zeptat..snažíme se s manželem o miminko..a máme doma asi roční kočičku..a chtěla jsem se zeptat, jestli je to nějaký problém :#o: ..?něco jsem si přečetla.ale nedovedu si představit, že bych ji musela dát pryč :\\: . že ne?moc děkuji za odpovědi!

podle mě moc nafouknutá bublina!!!!!! Vem si, kolik ženských na statku mělo děti a to nebyli ani za mák kočky domácí, ale pěkně lovily myši! Samozdřejmě, že se to stát může, ale je to nešťastná náhoda... že se to takhle sejde, stejně většina lidí si toxoplazmózu prodělalo ani o tom neví... A jestli ji nepouštíš ven, tak to vůbec neřeš! Zbytečně se nervuješ. :)

problém by mohl nastat, kdyby se kočička toulala po venku a domů přinesla kočičí bacil nebezpečný pro těhulky a to toxoplasmosu.. Ale je tu řešení v podobě očkování kočky :) tak hlavu vzhůru, nemusíš ji dávat pryč :)

ahojky....ano vsude to pisou.....ale podle me to nevadi.....ja ji take mela do ted.....nez jsme ji musela jakoby pujcit nez se prestehujeme.....ai dr mi rikal ze ja jako tehulka a ze to nevadi.....jenze proste nemam bedinku cistit.....tak at tvoje mala nechodi jen k bedince pro kocicku.....kocicka pry nevadi ...jenty exkrementy (fuj ani nevim jak se to pise) ale urco me chapes...:) a i plnoznamych s detickama kocicky maji....taky si nedovedou predstavit ze by ji meli dat pryc.....patri k rodine:) nu jak rikam..me dr ujistil ze to nevadi ale at proste ta mala nechodi nebo spis neleze k te bedince:)
a kdyz to tak vezmu.....prosimte kdyby kazdy dodrzoval co se nesmi atd....tak ti deti nesmi mit doma vubec nic a nesmi ani nikam pomalu chodit....vem si jak to bylo drive.....kdyz tak placnu...maminy rodily na poli....a deti vyrustali na statku s dobytkem atd...a ty lide jsou zdravy a ziji dodnes....takze zviratko urcite pryc nedavej....taky mame pejska tedka a urco pryc nepujde....vsak patri k nam...tak jako kocicka k vam:)

Jak nad tím můžeš vůbec uvažovat? My máme doma 2 joršíry a ukecanýho papouška a nedala bych nikoho pryč ani za nic. Jsou to členové rodiny! A stejně tak bude členem rodiny i náš přísrůstek, co čekáme :-)

In reply to by lusylu

Přesně tak!!je členem naší rodiny!!takže ta představa byla strašná :? a stejně bych ji nedokázala dát asi pryč..ale když mě tak vyplašili ty babský řeči..jako, že když chci dítě..tak doma kočka nemůže být a tak..:(to bylo hrozný..děkuji moc za povzbuzení :ww:

Těhotenská kalkulačka

Lunární kalendář pro určení pohlaví dítěte

Uživatelky s nejvíce příspěvky

Vaše fotografie

nevim
Můžu to brát jako pozitivní?
Adopce

Ovulační kalkulačka