ovulace

14.12.2009

holky kdy myslíte že byla http://www.womenzone.cz/app/temperaturegraph.ashx?token=3GiS37TBu1pk5zt…?
měřím první měsíc kolem toho 6.12 jsem zkoušela ovu testy a jen jedna čárka .... mívám dost dlouhé cykly

Sluníčko a zkoušíš ovu testy pořád??? Je potřeba to vydržet a dělat je každý den, dokud neobjevíš //. Já jich spotřebovala 10 - a vyplatilo se to. Jsem těhule :-) pokud ti kolem toho 6.12. vyšly negativní ovu testy, nejspíš ovu nebyla a buď ji máš teď (děláš i teď ovu testy???) a nebo teprv bude. :a:

In reply to by LillaX

no zkouším ovu testy zkoušela jsem to kolem toho 6.12 a nic tam nebylo a ted v pátek jsem zkoušela a objevily se slabé // pak jsem přes víkend neměla čas a včera byly taky slabé // ale na začátku příštího týdne už bych to měla dostat tak na ovulaci už to nebude?!
Mám v tom zmatek :#o:

In reply to by LillaX

no právě že moc ne .... mám je tak od 30 do 36 dní .... ale ovu testy jsem právě zkoušela kolem toho 6.12 a pak ted čtvrtek a pátek no a sobota a neděla jsem netestovala a ted pondělí a utery jsem testovala včera byla druha čárka slabá dnes už vůbec .... takže možná byla ovulka o víkendu a tu jsme :*O*:
No jinak mám právě strach že mám cykly anovulační .... poslední ms byla 18.11 takže bych to měla mít tak nějak příští týden a ovulace už asi nebude aaach jo
Jinak přikládám dnešní graf http://www.womenzone.cz/app/temperaturegraph.ashx?token=3GiS37TBu1pk5zt…

myslim, ze byla 6.12., ten druhy pokles muze byt implantacni (zavrtava se vajicko do sliznice)

In reply to by slunicko0811

Ahojky, ted jsem se na ten graf dívala znovu a detailně a myslím, že ovu opravdu ještě nebyla, ale určitě dle grafu nebyla 6.12. Možná byla ted někdy, ale to až potom podle teplot, ale toho 6.12 určo ne...

Těhotenská kalkulačka

Lunární kalendář pro určení pohlaví dítěte

Uživatelky s nejvíce příspěvky

Vaše fotografie

nevim
Můžu to brát jako pozitivní?
Adopce

Ovulační kalkulačka