Ahoj holky

13.09.2009

Ahoj holky, tak jsem byla v pátek na kontrole v porodnici, udělali mi hamiltona a včera ráno odešla zátka, ale od té doby se zase nic neděje a to mám dneska už druhý termín :#o: . Já se té naší princezny snad nedočkám. Vůbec nic na mě nezabírá :|-|: , procházky, schody, zkrátka se jí nějak nechce, ach jo. :r:

Kliknutím vložíte smajlíky:

a je to strašné.. termín jsem měla 7,9, a pořád nic. Ve čtvrtek jsem byla v nemocnici a paní dr. byla pro vyvolání,ale v nemocnici byli jiného názoru,že prý není důvod.Tak jdu zase zítra a vyvolání asi až ve středu. Večer jsem měla celkem velké bolesti,stahy po 10 minutách a dokonce i pravidelné,ale přešlo to. Teď mě bolí hlavně záda a podříšek,ale stahy nikde. Už z toho taky šílím. Zkusím ještě sed-ale žába :qu: a jestli ani to nepomůže,tak už to kašlu . Prostě je tam těm mrňouskům asi moc dobře,ale nebojte,nakonec vyhrajeme my matky!!! :a:

In reply to by Janyny2

Já měla první termín taky 7.9.jediné co sedělo, bylo ze středy na čtvrtek v noci slabé stahy po 15 min, trvalo to tak 2 hodiny pak jsem to zaspala a víc nic. Teď občas bříško ztvrdne ale náznak, že by se blížil porod nikde. Jinak z těch schodů teda neskáču :///: jen chodím, bydlím v 5. patře takže než to vyjdu nahoru a dolů, ale taky nic se drží holka jedna. Zítra jdu na další kontrolu do porodky, tak jsem zvědavá co mi řekne. V pátek mi řekla že nechávají přenášet ještě 10 dní po druhém termínu, ale už bych nechtěla, přeji aby už se nám ukázala a sama bez vyvolávačky. No počkám a uvidím, nic jiného mi nezbývá, dneska si dám zase teplou vanu a třeba už v noci pojedu.....kéž by :qu: Všem Vám držím palečky ať to máte také rychle za sebou

In reply to by i.tinky

No s těma schodama to máme skoro stejné - já to mám do 4 patra. A má se z těch schodů skákat? Možná by to pomohlo - vytřepat to malé klíšťátko :-) Také ti držím pěstička, ať už se malá přijde podívat, jak maminka vypadá z venku a ne zevnitř. :a:

In reply to by Martens a Majda

Teda to skákání nevím :s: , no možná by to pomohlo ale přeci jenom zase aby jí to nějak neublížilo, já teda zatím jen chodím, místo abych jezdila výtahem. Ale skákat asi nebudu, snad to klíšťátko moje pustí samo. Maminka s tatínkem už se na ní moc těší. :\x:

I.tinky, já mám sice termín až v pátek, ale vždycky když jedu s manžou v autě po děravých polských cestách, nebo zrovna včera jsem nakupovala v Avionu dárky na vánoce - a to byl maraton, tak se mi zdá, že se malá tlačí dolů. A po těch schodech skáčeš nebo jen chodíš? Holčičky na sebe nechají čekat, jsou rozumné, ví, že to budou mít složitější než Ti chlapi. Budu držet pěstičky.

Zkus se posadit tak abys měla kolena co nejblíž k prsou.Mě tak prdla voda.Seděla jsem na bobku a zrovna večeřela :///:

Těhotenská kalkulačka

Lunární kalendář pro určení pohlaví dítěte

Uživatelky s nejvíce příspěvky

Vaše fotografie

nevim
Můžu to brát jako pozitivní?
Adopce

Ovulační kalkulačka