Ahoj maminky a bříšenka

01.09.2009

Tak dnes máme s Ráďou naší malou princeznou 25+5 tt. Jak si to tady tak všechno pročítám, tak se všichni věrně shodneme na příjemném ochlazení počasí :-) už to prostě chtělo změnu. No a co se stalo za změny u nás? Minulý týden jsme byly v poradně Dr nám zdělila, že je vše v pořádku a připravila nás na návštěvu laboratoře kvůli glykemické křivce. Jsme objednané na 10.9. tak jsem zvědavá jak to s Ráďou ustojíme. Odpoledne jsme jeli s taťkou a babi do Brna do Prenatal centra. Tam nám udělali foto a DVD z 4D UZ. Všichni pozorovatelé se snaží najít nějakou podobu, ale s taťkou si o tom myslíme své :-) . Jsme rádi, že je vše v pořádku a, že se nám potvrdila princezna :-) .
Jak tak koukám do diáře tak se to tam doktorama jen hemží. Dnes jsme zašly do laboratoře na krev, protože příští úterý jdeme na kontrolu na endokrinologii. Minule jsme měly hodnoty už v pořádku tak věřím, že v tom budeme úspěšně pokračovat. No a paní doktorka nám v poradně řekla, že už se budeme vídat po 3 týdnech a tak to třeba s UZ dopadne a uvidím 15.9. Radunku jak jí to sluší :-)
O víkendu jedeme všichni tři za sestrou do Prahy a tak si odvezeme spoustu věciček a hraček pro princeznu. Tak budu mít po práci další práci :-) ale ta je příjemnější...vybalovat, prát a žehlit malinkaté věcičky. Pomalu začínám syslit a je mi dobře :-) asi to tak má být.
Všem maminkám a jejich bříšenkám přejeme příjemné dny plné klidu :-)

Ahoj Daturko :), to je super, že vám potvrdili :°*°: ! Hlavně, že je zdravá a má vše, jak má mít :). Ty kontroly u doktorů ti moc nezávidím, ale zas budeš mít aspoň klídek na duši. No a s tím "syslením" to asi máme každá :-D. Čím víc vcí odškrtávám ze seznamu, tím jsem klidnější. A na to praní a žehlení se už docela těším :C]]: (ikdyž jinak se teda s žehličkou moc nekamarádím). TAk se holky pěkně opatrujte a pěkný zbytek dne! :k:

In reply to by Petík

To víš, že si vždy říkám, že ty návštěvy doktorů jsou jen pro dobro nás obou a klid všech ostatních. Žehličku taky moc nemusím, ale tohle je úplně jiné. Je to moje první mimi a tak ty přípravy prožívám s velkým nadšením :-) jsem zvědavá jak mě to nadšení dlouho vydrží :-) :-) A jakpak ty Petíku jak se máš a co u tebe nového :-)
Hezký den a spoustu klídku :-)

In reply to by datura1

pro mě je to taky premiéra :qu: ! Nového zatím nic, ale po obídku jdu do poradny, tak uvidíme, jak sme zase vyrostli a pokročili. Snad už mi doktor řekne nějaký podrobnosti a porvede měření. Minule na to nějak zapomněl :-g( ...Jinak už jsem ráda, že polevila vedra a konečně nastalo snesitelné počasí :\x: . Teď si ještě akorát přeju, aby letos byla mírnější zima. Mám termín v prosinci a trochu se bojím, aby nebyly velký mrazy. Pěkný den a posíláme pohlazení na bříško :).

Těhotenská kalkulačka

Lunární kalendář pro určení pohlaví dítěte

Uživatelky s nejvíce příspěvky

Vaše fotografie

nevim
Můžu to brát jako pozitivní?
Adopce

Ovulační kalkulačka