JEN TAK..

01.09.2009

ahoj holky,tak jsem dneska byla na gyndě a bylo mi zděleno,minule mi dělali výtěry,že je vše ok a že to,co by tam být nemělo,tam není takže ok.Mám se obednat na monitor na příští týden tak jsem zvědavá........jak to probíhá?

Kliknutím vložíte smajlíky:

fakt..když sem ve zprávách slyšela,že by mohla nosit dítě ženská,která ho pak dá těm lidem,kteří dítě mít nemůžou..no je to trochu na palici,to dítě roste v ní,cítí jeho pohyby a prostě ho má v sobě..tak k němu musí přecí mít něaký vztah už když je v bříšku a ne ho pak dávat lidem,kteří dítě mít nemužou..to mi enjde do hlavy

já chodím na monitor už od 32.týdne-možná proto,že ho mám můj dr. přímo v ordinaci. Jen u nás se při monitorování leží,takže si pěkně odpočineš a u toho posloucháš srdíčko malého. Zároveň se ti na tom záznamu,co pak z přístroje vyjede,ukáže činnost dělohy,pohyby prcka a srdeční záznam (ten minulý záznam od prcka byl pěkně divoký-prý se podle mého dr. prcek asi zrovna rozčiloval :s: )
Tak si to příští týden pěkně užij ;)

In reply to by xpetka

aha takže jenom takový pásy jo?tak to jsem zvědavá..zachvilku tam jdu zavolat a uvidím na kdy mě vezmou.a to tam i maličkou budu vidět jako na ultrazvuku nebo vlastně jenom ten tlukot?

u nás to je tak, že tě sestra posadí do křesla a najde prckovo srdíčko a přidělá ti pásem takový placky na břicho. A sedíš tam 20min. Je to pohodička. Já si to vždycky,ale musím držet, protože se ta moje prďola zavrtí a ono se to strácí,tak se to musí nastavit znovu. Je to pohoda a slyšíš jak to buší. :!k: :cc):

Těhotenská kalkulačka

Lunární kalendář pro určení pohlaví dítěte

Uživatelky s nejvíce příspěvky

Vaše fotografie

nevim
Můžu to brát jako pozitivní?
Adopce

Ovulační kalkulačka