plenky super akce

27.08.2009

holky co používate pampers plenky tak je super akce v Tesku.Při koupi 2xgigant balení Pampers baby aktive je na každe balení sleva 100kč.Tak za 164ks jsem zaplatila 698kč.Doporučuji

Kliknutím vložíte smajlíky:

my zrovna dneska byli v tescu a teda kupovala jsem huggiesm ten mega pack, a vyšel bych řekla levněji, 78ks za 279,- .

In reply to by Karluša

děkuji,no,já už ani nestíhám ty akce v obchodech. Já jsem zatížená na ty Premium,ale ty jsem teď koukala byly nějak za 300 a něco v Tescu,jestli 319,--? Už ani nevím,to jsem jen tak zhlédla při rychlém úprku Tescem pro jen ty nejpotřebnější věci. :s:

In reply to by petula81

A víš,že v případě,že u zboží v letáku nemají napsáno do vyprodání zásob,tak si můžeš cokoliv nechat objednat? Jednou už neměli dost věcí ve slevách,tak jsem zašla na informace,tam jsem jim to nadiktovala,čeho kolik chci atd. a za dva dny mi volali,že už to mají v obchodě,jestli to chci připravit do krabice,nebo si to nakoupím sama.

In reply to by Karluša

No,to je právě úplně super věc,pokud jsou akce vykoupené,tak na informacích nahlásím můj nákup,oni si napíšou číslo telefonu a volají,když jim zboží dojde. Ale je důležité si nechat objednávat jen to,co není označené textem,že je do vyprodání zásob. Já tohle v Kaufu už dvakrát využila. A taky je Kaufland super v reklamacích,oni tam to zboží ani nekontrolujou,jestli je hlášená závada opravdu,prostě vrátí peníze a hotovo.

Těhotenská kalkulačka

Lunární kalendář pro určení pohlaví dítěte

Uživatelky s nejvíce příspěvky

Vaše fotografie

nevim
Můžu to brát jako pozitivní?
Adopce

Ovulační kalkulačka