Prací prášek

25.08.2009

Ahoj maminky,prosím vás,poraďte mi s pracím práškem.Jsem strašně zklamaná Lovelou,jak je drahá,tak teda vůbec nevypere.Po malým prokakané dupačky zůstávají stále špinavé a plenky třeba od genciálové masti taky nevyperou.To jsem musela všechno před tím vyprat v normálném pracím prášku a pak teprve v Lovele,ale to vyjde strašně draho.Poraďte mi,v čem perete vy a víte zaručeně,že opravdu vypere a zároveň to neuškodí pokožce malého?Švagrová používá ARIEL a po něm se její kluk neosype a to je na všechno alergik,máte s ním nějaké zkušenosti?Děkuji za rady

Kliknutím vložíte smajlíky:

Ahoj!Já používám Ariel a jsem spokojená i když je fakt,že když se mi malá pokajdí a to ouplně skrz a celá :) tak nejdříve namočím a zakápnu vanišem,protože používáme železo na krev a to fakt dolů moc nejde...taky jsme jinak náchylní k všelijakým kožním vyrážkám a zatím problém není...lovelu jsem ani nezkoušela..je docela drahá a zkusila jsem nejdřív jestli jí Ariel ve kterým peru i pro nás nebude vadit a je to v pohodě...

In reply to by Jitulinka2

My právě také bereme kapičky na železo,tak má stoličku trochu tmavší a jde tím pádem i hůř prát.Koupila jsem si malou krabičku Arielu tak to půjdu vyzkoušet,snad se mi po něm neosype a když ne,tak koupím velkej a budu v něm prát i to naše prádlo.Doteď jsem používala Persil gold tak uvidíme co Ariel dokáže :-) Ještě nevíš,čím bych vyčistila skvrny od genciálky?

Tak já jsem tedy s Lovelou taky spokojená. Ale je fakt, že pleny nejdřív namáčím. Malý pokakaný flíčky mi ale zatím vždycky vyprala.

ahoj já střídám lovelu prášek a Persil gel Aloe vera Sensitive, je na citlivou pokožku a malé ho dobře snáší :)

ahoj já střídám lovelu prášek a Persil gel Aloe vera Sensitive, je na citlivou pokožku a malé ho dobře snáší :)

ahoj já střídám lovelu prášek a Persil gel Aloe vera Sensitive, je na citlivou pokožku a malé ho dobře snáší :)

Ahoj, mě třeba gelová Lovela taky nevypere. Prala jsem s ní plenky a musela jsem prát někdy i znovu, ale ta prášková Lovela je v pohodě, ale opravdu nesmíš ošidit to množství, pokud dáš trochu, tak fakt jako by tam člověk nic nedal. Jinak jsem měla vzorek Tide sensitive (práškový) a byl taky dobrý.

Těhotenská kalkulačka

Lunární kalendář pro určení pohlaví dítěte

Uživatelky s nejvíce příspěvky

Vaše fotografie

nevim
Můžu to brát jako pozitivní?
Adopce

Ovulační kalkulačka