Vydrží knourat a řvat celý den

01.08.2009

Ahojte maminečky,mam problém,který spočíva v našem skoro rok a půl starém klukovi.Když byl miminko,to byla lahoda sním,byl tak hodný,my o něm vůbec nevěděli.Zaknoural jen když se blížila doba kojení nebo vyměnit plínku apod.Od osmého měsíce začal víc vnímat cizí prostředí a hlavně cizí lidi a byl dost uplakaný,to jsem dokazala pochopit,že ma třeba strach,když mě nevíděl.Ale ted??To je katastrofa,vydrží být celý den uknouraný,někdy i řve,jako by ho na nože brali a přitom mu nikdo nic neděla,hrat si s ním člověk nemůže,nic se mu nelíbí a je věčně nespokojený.Kolikrat mi to leze už na nervy,jak pořad vříska,opravdu si s ním nevím rady.A nejhorší je,že řve ještě víc,když se manžel vratí z prace,co si budem namlouvat,prostě ho svým způsobem dosti rozmazluje,ale problém bude někde jinde,protože i on už kolikrat na něj zvedne hlas.Prostě mě zajíma,jestli je tu také nějaka maminka,ktera tohle moc dobře zna a jak to řešila?Moc děkuji za odpovědi.

Kliknutím vložíte smajlíky:

je asi všude...Maty byl zlaty miminko a pak jak rostl,tak se z něho stal raubíř..teď má čtyři a snaží se to taky řešit křikem,ale poznává,že to stejně nemá smysl..tak je to v pohodě..ale malá od švagorvé řvala vždycky a hlavně jak neviděla maminku a teď má taky čtyři roky a klidně 3 hodiny denně prořve jenom tak,nebo jenom proto,že byla čůrat a nechce se sama obléct..tak řve a řve..a je nejlepší ju nechat být a nevšímat si jí...ale ty máš prcka menšího,tak bych to taky u něho tak zkusila...jenom ho nechej,přejde ho to...on zkouší,co si může dovolit a když ví,že při každým křiku a vřískání zareaguješ,tak to bude určitě dělat pořád...

In reply to by kekulinka

je mi jasný,že si chce vysloužit pozornost,ale přece to tak nejde,jde ho slyšet po celém baraku.on je uknourany po celý den a poslouchat tohle v kuse,to už leze na nervy a musím zasahnout.a to chci teprv vidět,jak bude reagovat,až mu přibude braška. :||):

In reply to by kačuli

No to mi povídej...nejradši bych ho někdy fakt zabila :s: Taky není rozmazlený, teda doufám, má prostě takovou povahu...všichni se mu smějí, čímž mi přijde, že to zhoršují. On je jinak strašnej dobrák , ale jak ho to chytne, je z něj uřvaný miminko. No co nadělám, je to chlap no.

In reply to by Neninka.Mazlinka

víš,kdyby aspon poslechl,aby se uklidnil,ale ja mu řeknu,at přestane řvat a on ještě začne víc.kolikrat fakt nemůžu a začnu brečet,protože na tohle jsem kratka a pravě mam taky obavy,aby se mu druzí nesmali.upřímně řečeno,leze mi to dost na nervy.. :$$:

Já bych mu vymyslela nějaký program dne..když je protivný jde se ven...utahat!! Podle mě se nudí..nebo zkouší, co si může dovolit..moje ted pořád chce chovat a když jí vezmu, tak chce dolů..dole řve nahoře být nechce..tak se jde ven na písek a je klid..a může být třeba večer nebo brzy ráno...

tak tohle přesně je muj první syn.má ted 5,5roku je to trochu lepší ale nic moc.jestli byl taky jako ten muj...seděl sám v 5.m,lezl po 4už v 7m a chodil sám...v necelých 10m.začal brzy mluvit,v roce a pul skoro věty..dr.říkala že je moc rychlej.hyper není ale projevuje se to tou podrážděností a roztěkaností....věkem se to upraví:)
a taky porod byl děsně rychlej a takovej depresivní pro mě.malej byl resustitovanej ..byl přidušenej šnurou.i to na to má prý vliv..

In reply to by romuaska

čau,tak to naš malý je hodně zhnilej,chodí to jo,ale jinak ma na vše čas.je pravda,že je předčasně narozený,ale dochazeli jsme na neurologii a tam s ním byli spokojený a když jsem jim řekla,že je uknouraný,tak nijak to neřešili.ale zase si říkam,že nema být z čeho roztěkaný,nic se mu neděje a ma všechny potřeby které ma mít,takže už fakt nevím...

Ahojky!!!! No,já bych to viděla na nějaké přechodné období,můj kluk to má taky semtam,už si nepamatuju,kdy to bylo,ale přesně to samé. Zoubky už má všechny? Nebo je to takové jako vztekání? Zkoušení?

In reply to by kockral

čauky,nene ta jeho uknouranost trva už delší dobu,pravě,že ma jen 6 zubů a dívam se kdy mu porostou další,ale nic tam nema,ani naznaky.jasně,zkouší co si může na koho dovolit,ale kolikrat mam pocit,že mě odvezou,ani ten venek a utahaní nepomaha,přijde domů a je to nanovo...je to sním těžký,no.

In reply to by kačuli

Já to mám tak samo,příjdeme z písku,venku v pohodě a dojdeme a řev,nic se mu nelíbí,vstává s brekem a to pokaždé. Už mi to řádně leze kolikrát na nervy. Nevím,no,já si s tím svým už taky pomalu nevím rady,když jsme teď byli na dovči (chatička,byl pořád venku,od rána do večera),tak to bylo super,tam fňukal jen při probuzení,ale celý den nic. A nedáváš mu třeba moc sladkého? Třeba moje švígra má kluka 3 roky a ten je ukňouraný šíleně,pořád zlobí,neposlouchá a řve. Ale u něj je to očividné,že je to přebytkem energie,protože ona aby měla od něj klid,tak když nechce snídat,tak mu dá piškoty v čokoládě a tak. Taky je ale řádně vyžraný,ve třech letech má už přes 20 kilo.

In reply to by kockral

pravě,že venku je taky hodný a pak jak je doma je to katastrofa.pravě,že sladké mu nedavam vůbec,protože už tak je dost vypapaný.štěpa taky neumí poslouchat,ale vůbec.a nemusí její syn držet dietu??

In reply to by kačuli

Ne,nemusí,on je i hodně vysoký,má nějakých snad 120 čísel ve 3 letech,ale buclatý je,má i široké kosti,jako kolena má skoro jako já,v kartě má u doktorky napsané,že je to STATNÝ KLUK . :s: Tak asi nám tím chtějí dát najevo,že doma je nuda,či co. Jako Páťa si nedokáže pomalu ani hodinu hrát sám,když si s ním začnu hrát já,tak ho to baví chvíli a pak jde pryč. Ale když k nám příjde návštěva s dětma,tak to je zase klid.Asi to chce je opravdu od rána do večera mít venku a různě vymýšlet aktivity,ať nemají na mručení čas. Ale to pokaždé nejde,že? My jsme teď všichni nemocní,tak je to hotová kalamita. :(

ahoj, a jak dlouho má tohle období? synek to totiž mívá taky....je pár dní (3-5) naprosto nesnesitelnej, pořád jenom kňourá, řve, špatně spí (přes den), nic ho nebaví, chce chovat, ale když si ho vezmu do náruče, tak břeští....vymyslí si nějakou bejkárnu, kterou nutně potřebuje (a my to nechceme dovolit), tak sebou flákne o zem a vzteká se...tak je to ze všim. vžydcky jsme uplně na mrtvici, ale vysledovali jsme, že tohle mívá, když se něco velkýho chystá - třeba teď nejčerstější - to bylo minulý týden - byl 3 dny k nevydržení a pak udělal pár prvních krůčků. a od tý doby je zase naprosto v pohodě

In reply to by Tesa

tohle období trva už od toho roku,je to fakt o nervy.říkam,vydrží být takový i celý den,bez přestavky a přitom ma všechno,je nejezenej,přebalenej,napitej a pořad je nespokojenej.kdyby to bylo jen přechodný,ale není...manžel to tak nebere,ale ja jsem z toho dosti zoufala :r:

Těhotenská kalkulačka

Lunární kalendář pro určení pohlaví dítěte

Uživatelky s nejvíce příspěvky

Vaše fotografie

nevim
Můžu to brát jako pozitivní?
Adopce

Ovulační kalkulačka