Cervici, uz vam vypadly stehy?????

31.07.2009

Holky, mam dotazek, jsem skoro 3tydny po porodu. Kdy vam vypadly stehy? ja je stale mam a maji pry vypadnout........je to normalni? nikdo mi nerekl, za jak dlouho........

diky a mejte se :)

Holky, diky moc za reakce a uklidneni. Uz jsem si myslela, ze neni neco vporadku. Diky moc moc, jste moje zlaticka :)

ahoj,mě vypadli tento týden,malá je narozaná 29.6,měla jsem taky starost,půlka mi vypadla do týdne,a 4 mi tam zůstali takhle dlouho..Ptala jsem se doktora a prý je to normální,můžou prý vypadnout až 6 týdnů po porodu.Taky jsem se divila,při dětech jsem je měla vždy do týdne pryč.Asi je to pokaždé jinak. :j)

Tak ja teda nevim, ale jestli to tahnuti zespodu jsou stehy, tak je jeste porad mam. V nedeli uz to bude 6 tydnu od porodu. Jenze ja mam tech stehu trosku vic, jsem sita 3x. Ale jestli tam jsou nebo ne mi asi rekne doktor az ted na prohlidce.

In reply to by sachmeta

To budou stehy, co tě táhne dole.. já to netušila, ale když mi je vytáhla, tak to bylo fakt stehy!! Mě se právě porodní asistentka divila, že mi nevadí, že táhnou.. a jinak mi je chtěla tahat týden po porodu, ale já si je nechala až ten druhý týden.. pro jistotu.... a jeden mi teda před tím vypadl sám.. na wc jsem si všimla nitky.. stehu.. a p.a. napočítala 9, tak že bych jich tam měla 10?? no, kdo ví??

In reply to by sachmeta

Tak snad ti ty stehy vypadají,., ono to vytahování těch vnitřních tak přijemné nebylo.. sice kam se to hrabe na porod.. :s: já byla nastřižená, ale jak jsem psala v popisu porodu, studentkou, tak šmikla v blbou dobu, nešmikla mě moc, ani prej ne do hloubky.. ale vevnitř mainkaté natržení .. doktorku při šití jsem po porodu prosila,aby si dala záležet a zašila mě pěkně :///: a přitom jsem fotila a kochala se Karolínkou.

ahojík, tak mě je 14 dní po porodu tahala porodní asistentka.. asi jsem mě pro jistotu sešily normálními, ne vstřebatelnými,

Ahoj já jsem po porodu pět týdnů a už mi vypadly.Vůbec jsem to nezaregistrovala ale myslím že zhuba taky ty tři týdny po porodu pač jsem cítila jak mě to pořád táhne a najednou nic.

Těhotenská kalkulačka

Lunární kalendář pro určení pohlaví dítěte

Uživatelky s nejvíce příspěvky

Vaše fotografie

nevim
Můžu to brát jako pozitivní?
Adopce

Ovulační kalkulačka