Bebetto tiger

20.07.2009

Nemáte nějaká zkušenosti s kočárkem Bebetto tiger? Docela se mi líbí, ale prý má snad špatná kolečka, že se špatně točí. Co jsem o něm četla, mně přijde docela fajn. Prosím napište cokoli, jestli máte nějaké info o tomto kočárku.
DÍKY , Hanča

Kliknutím vložíte smajlíky:

tak s tigerem ne, máme Bebetto Vulcano , ale zatím nevyzkoušeno na ostro, jen s nákladem doma, ale zatím jsem jím nadšená.

In reply to by 11HANULA

:s: Já spíš myslela, když ty se budeš chtít naklonit k mimískoj, tak abys u toho nemuse klečet :s: :s: Né opravdu se mi zdá děsně u země, ale třeba ve skutečnosti to tak není a poku nemáš zrovna 2 metry, tak o nic nejde

In reply to by Ivik77

Mám "jen" přes metr sedmdesát, ale má prý velká nafukovací kola do terénu, tak nevím, no. S tou rukojetí jsem myslela, jako že se snad dá i zvednout a přinejhorším se trochu ohnu, :s: . Jen jestli je to pravda, že jsou ty kola jako dobrá, otáčet se snad musí, no ne? :s: :///: Mně se docela líbí, tak nevím, snad je i celkem prostornej :\/: :) No, uvidíme :a:

In reply to by 11HANULA

Nafukovací kolečka u kočárku jsou u mě jedno velký +, ale dobrý jsou i přední natáčecí. Každopádně, bych si asi zjistila jestli ho někde nemají v obchodě a kočárek si raději pěkně ošahala. A taky jsem se nikde nedočetla jak je veklej, těžkej atd.

Těhotenská kalkulačka

Lunární kalendář pro určení pohlaví dítěte

Uživatelky s nejvíce příspěvky

Vaše fotografie

nevim
Můžu to brát jako pozitivní?
Adopce

Ovulační kalkulačka