Porodnice Jičín

18.07.2009

Ahojda,prosím nevíte někdo od kolika bývá v porodnici v Jičíně ukázka porodnice s přednáškou? Vím že to je každý poslední čtvrtek v měsíci,ale nevim od kolika,nevíte to někdo?

Kliknutím vložíte smajlíky:

In reply to by PetulkaV

Holky,moc Vám děkuju,sice jsem tam rodila před třema rokama,ale zajímalo by mě jestli se tam něco nezměnilo,protože co jsem byla na pokoji tak tam ve sprše odpadávali oblkadačky,tak jestli mezitím nerenovovali.

nevěděla že u nas v porodnici každyj čtvrtek je nějaka ukazka,vim že takova ukazka patři v ramci těhotenskeho kurzu,tak jsem sama zvědava.....Koukam maš obrazek 3D,kde jsi ho pořidila?Ja chci do Hradce na 4D objednat,a vim že taky dělaji 3D v BOleslavi.....Kdy maš termin?

In reply to by ludinaml

To mám z Hradce ze Sanusu,termín mám 9.9,jinak v HK vím že je to v rámci předporodního kurzu,ale právě v Jičíně to je každý POSLEDN9 čtvrtek v měsíci jako jednorázová přednáška s ukázkou,je to zadara a kdo příjde,tak příjde,jen jsem nikde nenašla od kolika

In reply to by Lady.Dee

na 4D,ale zapoměla jsem tam zeptat kolik fotek jsou v ceně,vim že dělaji 30min.zaznam,ale štve mě že jenom obličeje.Teda docela se divim že chceš rodit v HK.ne že by nemocnice byla špatna,ale holky co znam kteři jsou mezi Hradcem a Jičinem tak raději chtěji do HK.Tak porodnici znam v nove jsem už taky rodila,vypada to tam fajn.Vidiš jsem od Jičina ale nevim o prohlidce v porodnici :s: ,ale stejně bych tam šla podivat.....

Těhotenská kalkulačka

Lunární kalendář pro určení pohlaví dítěte

Uživatelky s nejvíce příspěvky

Vaše fotografie

nevim
Můžu to brát jako pozitivní?
Adopce

Ovulační kalkulačka