KLMM-další pokrok

03.07.2009

Ahoj holky,tak se Kubíček naučil novou věc-houpačku.Klekne si na kolena,vzepře ručičky-vypadá to jako že poleze-a začne se houpat dopředu,dozadu.A takhle vydrží třeba minutu.Vím,že neteř tohle dělala asi tak měsíc před tím,než začala lézt.Ale zdá se mi to brzo,když mu je sotva 5měsíců.Tak doufám,že zůstane dlouho jen u toho houpání,protože ta představa,že mi v půl roce poleze po bytě :00: Ale jinak mám samozřejmě radost,že je takhle šikovnej.Nebo spíš živej :O

Kliknutím vložíte smajlíky:

ahojky tak to je teda super, my se vozíme už ve sportáku a dneska začal dávat nožky na tu tyčku co tam je na přitáhnutí, vypadá to dost legračě, ale jinak teda tvůj malej je moc šikovný .-)) to mi ještě na břéšku neumíme jít na kolínka ani pořáně natáhnout obě ručičky, ale zato máme obě spodní jedničky venku .-)

In reply to by Arutha

o vás už jsem dlooouho nic neslyšela.Jj,Kuba taky v kočárku vystrkuje nohy nahoru.No prostě celej tatínek,pohodička ne? :)
A spodní zoubky už nám taky vyrostly.První šel den před 5. měsícem a druhej dva dny na to.
A co svatbička?Neplánujete už?

In reply to by Veerdi

ani ne, na co .-) můj brácha žije s přítelkou na hromádce 15 let a maj spolu u ž 2 školou povinné 2 děti a ona jediná se jmenuje jinak, zatím je to finančně nevýhodné co se půjček třeba týče a chlap nemá takové akce rád, tak se nikam neženme, navíc ty stresy a prachůůů, před týdnem se vdávala segra a jak jsem zažila ty přípravy a organizace, jsem na dlouho vyléčená :DDD a co vy jak se máte? nevím proč ale vymazaly se mi zprávy tady odsud

In reply to by Arutha

já netvrdím,že svatba je nutná.To víš,že to jde stejně bez ní jako s ní.Jen že když jsme si začínali psát před rokem,tak jste jí měli v plánu....
My se máme docela fajn.I když nějaká ta starost vždycky je....ale nic šílenýho.

In reply to by Veerdi

Nj před rokem nebyla krize, tedka chlap nemá už od dubna práci a vůbec tedka utrácet tolik peněz, my bysme museli mít na svatbě 100 lidí, no tak si to vem, bo prý je slušnost pozvat všecky na jejiž svatbách jsi byla taky no tak chlao má velko rodinu no. Navíc nevím nějak mě to nechybí .-) nějak jsme to přestali řešit, zasnoubeni pořáad jsme .-)

píšu až dnes,byli jsme od soboty u babičky.Tak už to Kuba začíná vylepšovat a když je na čtyřech,začíná šoupat kolena dopředu.Ale naštěstí ještě nepřišel na to,že musí pošoupnout i ruce.Každopádně my s Davidem už začínáme doma připravovat protipohybový opatření :s: Za tři týdny mu bude půl roku a už teď si myslím,že tomu půl roku uleze :00: A pak že jsou kluci línější....Teď teda fakt nevím,jestli bych nechtěla líňoučkýho cvalíčka :O Jaký to bylo krásný,když prospal půlku dne a kam jsem ho položila,tam jsem ho našla....

ahoj Verunko :8_/: to je krasny, Kubicek je sikulka sikovnej :qu: To Madlenka jeste nedela, ale premistuje se po dece, kdyz pase koniky.. a coura po cele postylce :ooo: (uz jsme ji dali dolu, pac se opirala o horni rantl postylky) jeste teda nevali sudy, umi se prevalit jen ze zadicek na brisko..
Stejne je to krasny vid, kdyz vidis jak krasne broucci rostou a hlavne jak krasne vnimaji :c: ... Madlenka zacina zkoumat nozicky, pak jeste prsty zkouma veskere detaily... u medvidka ocicka, ocasek.. u me- oci pusa, vlasy a ne ze by me tahala ale jemne se jich dotyka a bere je jako by mezi prstiky.. pak kdyz mam neco prouzkovaneho tak to se ji taky libi ... je moc vnimava, ma mamka ji naucila delat hlavickou nenene krouti hlavickou a rechta se u toho :n: :s: nejlepsi je to kdyz ji davam nejake papu :///: :hu:
Jinak nam ted tatka odjel na vikend pryc, tak jsme s madlen samy, pac nasi jsou na dovce, je to sice frmol se starat o cely barak psy a kocoura.. ale snazim se.. pres tyden to bylo horsi, pac jeste vareni pro H.
Jo a taky jsem si koupila Manducu nositko a Magdi se tam docela libi, vypada v nem spokojena, tak jsem zvedava az ho vezmeme za 14dni na dovcu jak to bude zvladat :cc): :\x:
Co je u vas jeste noveho? co david, pojedete nekam pryc?

In reply to by Kyselinka

máš pravdu,je radost sledovat každý jejich pokrok....a na druhou stranu mě někdy mrzí jak rychle to letí.....
S těma nožičkama jsme na tom stejně,věčně má narvanou nožičku v pusince,když má ponožku,tak si jí hned sundavá.
Na ty puclíky už ho ani dávat nemůžu,protože se naučil přesunout se na kraj a ohybá ty kraje a strká je do pusy.Tak už se bojím,aby si těma zoubkama kousek neodrejpnul a nespolknul to.
A těch starostí bude přibývat víc a víc.
Postýlku už jsme taky sundali do půlky,protože s tím naším divochem nikdy nevíš :///:
To je Madlenka šikovná,že dělá to nenene.Já to mám zakázaný Kubu učit :)
Jinak u nás ani nic moc nového není.David má ode dneška dovolenou,ale nikam nejedeme.Máme naplánované nějaké výlety a uvidíme podle počasí.Ve středu chceme na zámek Orlík a pak na projížďku parníkem.A jeden den se chceme podívat na zámek Hlubokou.Na víkend pojedeme k babičce a dědovi,slaví 65. a 70.,tak to bude slávy :)
Já mám na Kubu klokanku od Chicca a on je v něm moc spokojenej.Samozřejmě ho v něm nenosím pořád,ale jen když potřebuju něco zařídit a jinak to nejde.Teď na ty výlety jí budu brát taky.

Je to prča, co? No Natalina zdárně válí sudy, pořád ji sbírám z druhého konce pokoje. Pořád jen piští, protože zjistila že má mega plíce nebo co, takže jen řve. No ale je s ní sranda a je krásňoučká. Nemůžu sem dát ani fotky, protože jsem půjčila foťík švagrovi na jeden den a už ho má týden, to miluju....

In reply to by Romanca

kazdy rika,pani ta ma teda vysoky hlas.Od te doby co zjistila,ze umi vydavat zvuky,tak jen pisti a pisti,kdyz je to 5.minut tak to jde,ale kdyz uz to dela treba 30minut v kuse,tak mi uz zacina lezt na nervy,protoze ona ma fakt ten hlas silny a vysoky,az z toho boli hlava :s:

Ahojky.To je paráda je moooc šikovný :one: Šíma zatim nic nedělá na bříšku ale jak leží na zádech tak furt zvedá hlavičku nahoru :h: Já se moc těšim až poleze. :a:

In reply to by katkasem

tak na to až poleze a bude chodit se teda moc netěším ;) Ale jednou to přijít musí,to je jasný.Koukala jsem na vaše nový fotky....měla jsi moooooc krásný bříško,když jsi čekala Šimůnka.A vůbec jste moc krásná rodinka. :qu:

In reply to by Leuš

buď ráda.Ono má asi všechno něco....
Ve středu na vás budu mooooc myslet,aby vám to s ouškama dobře dopadlo.
Já jsem si u Kubíčka ještě v porodnici připlatila 250,-Kč na vyšetření sluchu,tak mě naštěstí tyhlety starosti minuly....A ta doktorka mi říkala,že tohleto vyšetření je už ve většině evropských státech placený zdrav.pojišťovnou,jen u nás je to ještě jako nadstandart.A přitom by to hodně maminkám ubralo starosti.....No,držíme pěstičky,určitě to bude o.k. :a:

mala mi tohle zacala delat pred 5.mesicem,takze uz je to 14dni co jsme to sem psala,taky si klekne a houpe,obcas se odrazi dopredu a spadne na cumak :s: ,protoze to dela strane rychle,kazdy mi rika,tak brzo poleze,ale po 14.dnech stale jen houpe a neleze,tak nevim.Tak jsem zvedava,jestli vam to poleze driv :s: :a:

In reply to by krevetka

no já doufám,že to s tím lezením tak horký nebude a ještě dlouho si vystačí s tou houpačkou.Co včera zjistil že to jde,tak to dělá pořád.Doktorka mi teda při každý návšetěvě říká,že je hrozně napřed,že bude živej,ale zatím pořád tajně doufám že ne :00:

In reply to by Veerdi

:s: ,uvidis,oni jak prijdou nato,ze se ty ruce daji posouvat a co pak z nohama,tak uz to jde,ale male je oprene o zavrene pesti,nerozatuje dlane-nevim proc,pritom to umi a porad houpe,nebo se svali na hlavu a otoci se zpatky na zada,ale to ji jeste nejde tak dobre.Tak uvidime,co se z toho vyvrbi,zrovna kdyz jsem si rikala doma,ze dlouho neudelala velky pokrok,tak sup a vecer byla na kolounou :s:

Veerdi, ahojky, tak to gratulujeme, Kubíček je šikulka, nějak ani moc nezávidím, já jsem ráda, že se ještě lézt nechystá, s její povahou jí pak budu lovit někde na lustru :s:

In reply to by ivca.konik

si na jednu stranu taky nezávidím.Ale každý pokrok mi udělá radost.On je nějak se vším moc napřed.Je mi jasný,že bát se toho,jestli uteče roku fakt nemusím :) A dokud se nepohybuje,tak je to fajn,ale právě že se děsím toho,až začne lézt nebo běhat....to začne boj o přežití :) Jak jeho,tak celý domácnosti :s:

Těhotenská kalkulačka

Lunární kalendář pro určení pohlaví dítěte

Uživatelky s nejvíce příspěvky

Vaše fotografie

nevim
Můžu to brát jako pozitivní?
Adopce

Ovulační kalkulačka