tak jak jste na tom?:D

17.06.2009

Ahojte, zase jsem o tyden vys a uz je to fakt sila..:D
No na KO mel maly uz 3kilca...hrdlo mekke a otevrena na 1cm...no aspon ze tak, nebo se furt nic nedelo..:D
Jak je to u vas?
A taky je vam tak hrozne?:(
Povidejte, jsem zvedava..:D

Kliknutím vložíte smajlíky:

jsem 39+3 a taky jsem napjatá kdy to přijde :)
teď jsem po záchvatu úklidu bytu - fakt brutálně mě začala bolet kyčel (jenom pravá, měla jsem ji kdysi po autonehodě vykloubenou) takže to je po všech těch obtížích něco nového :§) zalehla jsem do postele, nevím, kdo bude vařit večeři?? :'zz):

ahoiky,ja jsem v 39tt a termim mam 26.6.od vcerejska mam takovy mensi bolesti v podbrisku ,vzdy tak 15min a pak treba se to opakuje po 2hodinach tak nevim, :? jeste ze jdu zitra k doktorovi abych se ho zeptala jestli je to normalni.ja mam CS 3 tak uvidime,ale uz aby byl malej venku,vsechno me boli tak asi jako nas vsechny :) .zatim se mejte :\x:

:) ahojky já sem na dva centáky a pořád nic jenom špiním.ten konec je nekonečný :jawdrop: termín mám 22 a v uterý mám přít zase na kontrolu tak doufám že do té doby už bzde mimísek na světě papa a držím palečky :cc):
mirča

In reply to by miruška

To ja nevim kolik mam CS, nikdo mi to nerekl.:D ale podle doktora se to meni k lepsimu jakoze k porodu..:D jinak mam taky jakesi bolestive tvrdnuti, dneska, taky tak po 15 min...ale uz dlouho, tak od obeda...tak jsem zvedava...Ja jsem sice 38 plus 1, ale ted se vsechny mimca rodi nejak brzo...:) ty jo, ja mam pocit ze snad dneska porodim...fakt jsou ty bolesti zvlastni...jako by me nekdo tlacil zezadu a pritom me tahne pupek dolu a bruch jak sutr...:( uz aby to skoncilo...kolik vazi vasi mrnousove?vite?me ho vazili vcera a mel 3000g...

In reply to by Anet_

Ahoj tak ja som v 39t.t. a termin mam na 24.6. dnes som bola v poradni a povedal mi gynekolog ze som otvorena na 3 prsty a po vysetreni mi tiekla krv povedal ze to ked sa otvara krcok maternice tak cievky praskaju. Takze cakame.

In reply to by luxisek

no fakt, tohle mi rekli u nas...:D ale mela jsem kontrakce, rekli mi ze pokud nebudu otevrena vic jak na 2cm ze me poslou domu..jinak si me tam nechaji..ale pokud nemas kontrakce tak to je jina ze..:)

Těhotenská kalkulačka

Lunární kalendář pro určení pohlaví dítěte

Uživatelky s nejvíce příspěvky

Vaše fotografie

nevim
Můžu to brát jako pozitivní?
Adopce

Ovulační kalkulačka