Ahojte holky,

12.06.2009

Ahojte holky,konečně jsem zase u počítače,asi po měsíci :dance: ... asi před měsícem na velkém ultrazvuku mě dr. řekl, že mimi má na hlavičce cysty chor.plexu, ani jsem pořádne nevědělal co to znamená a jen mě poslal do Zlína na genetiku, takže jsem okamžitě sedla k netu a hledala informace a diky tomu jsem pak pořád brečela a stresovala...no a můj se naštval a zakázal mě počítač :s: ,ale i tak jsem chodila tajně číst na net, co je u vás všech těhulek nového ...
Jinak až na genetice mě dr. řekla co to vše znaméná a jaké jsou šance a že bude lepší,když se hodím do klidu a pohody a nějak to sama se sebou zmáknu, tak jsem se snažila a podařilo se :\x: , po měsíci čekání nám bylo řečeno,že mimi je už v pořádku a cysty už tam nejsou...,jupí... :qu:
Tak konečně zase veselá a šťastná jako blecha se vracím k počítači a budu se držet zuby nechty, protože už se mě po vás všech moc stýskalo :///:

to moc ráda slyším, také se trápím podobným problémem. našemu jednomu miminku našli na mozečku dilataci(rozšíření mozkových komor), druhé mimi je v pořádku, podstoupila jsem odběr plodovek, čekám na výsledky, jeslti to není chromozomálního rázu a jestli třeba nehrozí nějaký syndrom, ve středu jdu na ultrazvuk, a moc se modlíme, aby bylo miminko v pořádku a ta tekutina co se mu tam hromadí, aby už normálně odtýkala tak jak má! umím si představit, v jakém stresu jsi byla, já už takhle nervuju měsíc!!!!!

Moc ti přeji aby už jsi si dál užívala jen krásné těhulkování s pěknýma a dobrýma zprávama!!!
měj se krásně!!!papa Jitka

ti moc gratuluji,že cysty zmizely a mimi je v pořádku...Muselo to být hrozný když jsi četla informace,ono je lepší nic nevědět nežli se stresovat,ale to bychom to my zvědavý ženský musely vydržet :s: hlavně,že už je vše ok. a ted si můžeš v klidu užívat těhulkování :||): :a:

In reply to by monke

no právě a na netu je tolik informací,že doktorům se řekne hlavně klid maminko, ale chudák pak budoucí maminka co musí pěkně čekat jak to vše dopadne, ale už je dobře a já jsem ráda :\x: ,tak si za to všechno dneska dopřávám samé mlsůtky :hu:

Těhotenská kalkulačka

Lunární kalendář pro určení pohlaví dítěte

Uživatelky s nejvíce příspěvky

Vaše fotografie

nevim
Můžu to brát jako pozitivní?
Adopce

Ovulační kalkulačka