Noční spaní miminek - 8 měsíců

03.06.2009

Ahojky holky, jak zvládáte noční spaní Vašich ratolestí? Moje dcera do půl roku spinkala celou noc, po půl roce jsem začala občas kojit i v noci. Malá spinká v pokojíčku se starší sestřičkou. Teď jsme v pátek ukončili 8. měsíc a malá postýlku v noci totálně odmítá. Dva večery usínala s pláčem, různě jsem otáčela postýlku, protože jsme v pokojíčku změnili uspořádání, tak třeba špatná zóna, už se včera zdálo, že je vše perfektní, večer usnula parádně, bez pláče, jen hlazení po ručičce - můj nešvar:-) ale pěkný, nevadí mi:-) ale v noci znovu, nakrmená, přenesená do postýlky a šílený křik. Nechala jsem ji i chvilku pokřičet, ale bez úspěchu, tak jsem vzdala, odnesla k sobě do pelíšku, ta se ke mě obrátí, chytí mne za ruku a spí jak dudek až do rána:-( Tak nevím, co s tím, jestli ji nechat v klidu u sebe, nebo být nekompromisní a nechat v noci křičet. Zase beru ohledy na starší dceru a manžela, kteří ráno vstávají. Jak to máte vy?

Kliknutím vložíte smajlíky:

Ahoj, já mám chlapečka, bude mu za týden 8. měsíců. Od tří měsíců do půl roku spinkal pěkně, budil se kolem čtvrté na jídlo a spával pak tak do té půl sedmé až sedmi. Od šesti měsíců jsme začali s příkrmama a jeho to začalo nějak tlakovat, budil se tak pětkrát za noc s brekotem, museli jsme ho vyndat postýlky a uklidnit na rameni..většinou zabral a krmila jsem pořád jednou, ale vstávali jsme víckrát. Dnes zase trochu zlobí při usínání, nějak nemůže večer zabrat, tak ho musíme taky uspat na rameni a budí se mi v půl čtvrté až ve čtyři, občas začne plakat hodinku po usnutí večer... a v šest ráno budíček, i když si ho vezmu do postele, kde ještě občas zadřímnul u prsa, tak teď už to nefunguje a ječí a chce, abychom si s ním hráli.. je to věčný boj, stresuju se i přes den, páč malý je docela nespavec, když spí doma hodinu a půl, je to zázrak, odpoledne v kočárku spí maximálně hodinu, ale poslední dobou půlhodinku a pak je protivný celý odpoledne..

In reply to by Deenah

Ahoj, určitě je to změna, když začali papkat příkrmy, pozornosti chce malá taky čím dál více, co se postaví, chodí dokola kolem postýlky, chvilku je zabavená:-) Naštěstí naše malá spinká hodinku i víc dopoledne v kočárku, odpoledne taky. Bydlíme na baráčku, tak mám výhodu, že ji vyvezu před dům a je spokojená. Snad se ty noci uklidní:-)

Ahojky. Náš osmiměsíční Škubánek spinká v noci už od narození krásně. Spíš má problémy s usínáním. co se naučil stát, tak ho položím a jen se otočím, už stojí a směje se. Musíme ho položit tak desetkrát, než se unaví a vzdá to. Teď to už asi týden děláme tak, že ho položíme do postýlky a manžel nebo já si lehneme na naší postel a děláme, že jdeme taky spát. On pak většinou usne do deseti minut. Myslím, že teď někdy maj děti období separační úzkosti, tak jestli to u vás není ono. Ale nevím, nevím, jestli je dobrý si ji naučit na usínání ve vaší posteli. Pak se jí nezbavíte a budete ji to těžko odnaučovat. Ale zas chápu, že nechceš, aby rušila manžela a druhou dceru. Tady těžko radit. Ale třeba je to fakt jen období a přejde ji to. :a:

In reply to by Lucky78

Děkuji holky za Vaše odpovědi,
taky mám strach, že si ji takhle naučím a budeme se toho jen těžko zbavovat:-( Spinká v pokojíčku, protože mám zkušenost se starší dcerou, která byla taky kojená, že když spinkala se mnou v ložnici v postýlce, tak mým příchodem se vždy probudila, myslíme si že možná cítila mlíčko a hned k prsu. Možná dočasně přesunu postýlku do ložnice, bude vedle nás, za ruku ji chytit můžu.

Ahoj ja mam taky 8mesicni holcicku,kdyz se narodila tak spala celou noc a od 4mesice do 6m se porad budila a ted zase spi celou noc teda pokud ji nezlobi zoubky.Ale ja ji mam v postylce vedle sve postele takze vi ze tu jsem.uz se ji chystam dat do jejiho pokojicku ale myslim ze je jeste brzy no uvidime

Těhotenská kalkulačka

Lunární kalendář pro určení pohlaví dítěte

Uživatelky s nejvíce příspěvky

Vaše fotografie

nevim
Můžu to brát jako pozitivní?
Adopce

Ovulační kalkulačka