plenky

29.05.2009

ahoooj holky tak jsem tak uvazovala kdyxz jsem vcera vecer nemohla usnout a zajimalo by me jestli existuji neco jako zasobniky nebo davkovace plen.jako ze to nemusim mit v tech obaleh ale dam si to do nejake krabice a polozim to na prebalovaci pult treba jako jsou na vlhcene ubrousky??? a jestli jo tak nemate treba nejaky odkaz na netu moc prosim a dekuji

Kliknutím vložíte smajlíky:

In reply to by Raduš.ka

já jsem to zkousela ale vzdycky mi to naslo nejake nesmyli nebo na strance doslo k chybe... na netu si hledam vsechnoo tak jsem se chtela jen zeptat jestli nektera z vas neco o tom nevi popripade primoo nejakou adresu .a co si o tom holky mysli od toho to tady je nebo snad ne??

ze začátku jsem si to dávala do kapsáře..než mi ho malá začala krámovat..ted normálně vyndám pár plen hodim na komodu..stačí to na den a pak znova..

o zásobnících nic nevim, dělám to jako holky. Balík uklidim a vždycky si pár plín vyndám, abych je měla po ruce. No, zvaž to, jestli Ti tam nakonec nebude krabice překážet. A taky je potřeba nakoupit pro miminko spousta věcí, ono se to nasčítá...aby to nebyly zbytečně vyhozený peníze... ;)

Ahojky,viděla jsem na mimibazaru pampers box,bylo to na zavěšení a daly se dát dovnitř pleny,ovšem kolik,nebo jestli uje ještě něco jiného,netuším.

Já si je vyndavam do skříňky, tak deset dám "po ruce" na stoleček a je to...zásobník-pokud se vyrábí-je nesmysl...paaaaaaaa

Těhotenská kalkulačka

Lunární kalendář pro určení pohlaví dítěte

Uživatelky s nejvíce příspěvky

Vaše fotografie

nevim
Můžu to brát jako pozitivní?
Adopce

Ovulační kalkulačka