vyrážka?

25.05.2009

holky malý má po celých ručičkách od ramínek až po zápěstí takový pupínky, některé mají i bílou špičku. je to jako krupička a pár jich má i na obličejíku. nikde jinde se mu neudělaly. ze sluníčka to asi nebude, protože je měl i když bylo chladno a nosil dlouhý rukáv. umývá se jen v čistý vodě, občas ho namažu olejíčkem od weledy, ale to jen tak 1-2 za týden. peru v lovele, má je tak měsíc, teď se mu to zhrošilo a rozlezlo právě po těch ručičkách. nemůže to být ekzém nebo něco podobnýho?

takže má nějakou alergickou reakci, akorát nevíme na co, protože nic novýho k jídlu už nedostává. je teda fakt, že od tý doby, co nepoužívámkojeneckou vodu to má trochu horší a když si prokadí plínu na oblečení, tak to vyperu v normálním prášku, protože to lovela nevypere. dostal 3xdenně 7 kapek fenistil roztoku a dvakrát za den ho mám mazat Excipial U Hydrolotiem
Nika a Ájoušek

To jsou určitě potničky!Taky nás to potrápilo.Ale pokud máš strach, tak zajdi k doktoru, ale určitě je to tak.Katka

Jak je starý? Malá tohle má už týden, ale je jí 8měsíců, tak jsem si domyslela,že je to reakce na nějaké nové jídlo. A taky mě napadly potničky.

Těhotenská kalkulačka

Lunární kalendář pro určení pohlaví dítěte

Uživatelky s nejvíce příspěvky

Vaše fotografie

nevim
Můžu to brát jako pozitivní?
Adopce

Ovulační kalkulačka