Kontrola v 16tt

18.05.2009

Ahoj holky, tak vkládám další článek do svého deníčku. V pátek jsem byla v poradně jsme v 16tt a vše bylo v pořádku,akorát jsem neměla sebou moč, což mi ovšem sestřička minule neřekla, takže příště. Jinak jsem nepřibrala ani kilo, spíš jsem kilo zhubla, což mě potěšilo, protože bříško roste,ale začla jsem cvičit tak to asi dělá svoje. Jinak už mě občas bolí záda a kolena a při představě že přiberu ještě 10kg se docela bojím jestli to ustojím. No další kontrola nás čeká ve 20tt a v 21tt jsme objednaní na velkej utz. Triple testy nás asi minou juchů... :-)

Ahojky kočko, no tak to jsem ráda, že jste s miminkem zdravoučcí a hezky rostete. Cvičeníčko chválím, já se prostě nejsem schopná dokopat...

In reply to by Elca

No já musím do ničeho se nevlezu, už jsem si řekla, že denně povinně musím na procházku,aspoň na dvacet minut. Začínaj mě totiž bolet aj kolena a to není dobře. Jinak žaludek se trochu uklidnil,ale myslím že je to tím, že jsem doma, nemám tolik stresu.

Ahojky, já už jsem se přihlásila na těhoteské kurzy, už mám jeden za sebou a dneska jsem byla na cvičení, bylo to supeeeer.. ve čtvrtek jdu zas... přibrala jsem 3kg hned na začátku a už měsíc jsem na tom stejně-nepřibírám-zatím ;) jinak dneska jsem 14+1tt, takže začínáme 15tt :) byla jsem v poradně ve čtvrtek..moč musíš nosit vždycky na kontrolu... :s: ty jsi ještě nebyla?? já už 3x, když nepočítám screening.. a ty nejdeš na triple testy?? já teda radši ano..screening mě vyšel hodně dobře.. 1:16800, tak i triple testy by měli být v pohodě... už jsme i objednaní jdeme 2.6., 11.6.zas na kontrolu a poradnu, a 26.6. jdeme na velký utz. ve 20tt..
jinak příjemné těhulkování přeju a opatrujte se

In reply to by x.lucika

No já byla na poradně po druhé a proč ji mám vzít sebou nevím,ale říkala, že vždy na poradnu sebou moč. No jsem šťastná že na triple testy nejdu mě vyšel 1. screening 1:50 000, takže docela suprově. Hodně holek tu píše že jsou triple testy falešně pozitivní tak se nechci před dovolnou stresovat. Za měsíc už budu vědět co to bude jupí.

In reply to by smally

taky dobrý výsledky.... :one: jen tak dál... :) moč musíš nosit pokaždé, sesra ti kontrololuje bílkoviny a cukr v moči ;) takovým papírkem, je to docela důležité :)
tak já na ten triple test půjdu , kontroluje se na něm víc věcí.... , no já taky ještě nevím , co to bude, i když doktor na genetice říkal , že si myslí ,že kluk :e): , ve čtvrtek na kontrole se nechtěl prcek ukázat, měl nožičky u sebe... tak možná taky za měsíc ;)

Těhotenská kalkulačka

Lunární kalendář pro určení pohlaví dítěte

Uživatelky s nejvíce příspěvky

Vaše fotografie

nevim
Můžu to brát jako pozitivní?
Adopce

Ovulační kalkulačka