Kontrola 4měsíce

11.05.2009

Ahoj holky.
Tak jsme dnes byli na kontrole u doktora. Váha 4920g a 61cm ( 3050g, 48cm porodní). Doktor říkal, že by to teda mohlo být lepší - za měsíc jsme přibrali 460g a mělo by prý být 600g. Co teda s tím? No říkal, že už můžeme uvařit mrkvičku, pak přidat brambor a tak jak to má být, když se začíná s příkrmy v 6ti měsících. Ale řekl, že to máme třeba zkusit až příští týden. Na další kontrolu jdeme za 3týdny, to už budeme mít skoro 5měsíců a pak už najedeme na příkrmy naostro. Říkali, že tam mají i holčičku, která přibírá pomaličku a že taky začali s příkrmy dříve, malá přibrala za měsíc kilčo a je spokojená-dříve prý plakala. No u nás je to tak, že malej je spokojenej i teď. Tak spekuluji, že o víkendu uvařím a zkusíme to. Jinak kojit samozřejmě stále.
Po očkování TBC se nám udělal fakt hnusnej vřídek. Ten shodou okolností u dr zrovna sám praskl a sestřička z něj vytlačila fakt hodně hnisu. Takže máme odloženou druhou várku Hexa.
A jinak. Malej se zvedá do sedu. Už si jej v klidečku nepochováme. směje se, pase koníčky, baští hračky, bouchá do nich, všechno mačká a samozřejmě úžasně vykládá. V noci pěkně spinká - zase na druhou stranu, kdyby se vzbudil alespoň v noci ještě na jedno kojení, mohla by ta váha vypadat jinak, ale zkoušeli jsme a pokud prostě sám nechce, tak je to marný boj do něj něco dostat. Přes den se umí zabavit i sám, ale rádi spole tancujeme a já mu zpívám. No prostě užíváme si to.

Mějte se holky moc prima
papa
Evka a Honzík

:jawdrop: Ahojky,to jste teda hodně maličcí když to vezmu proti naší Amálce ta má 64cm a 8kg a jsou jí čtyři měsíce a týden... :jawdrop: A s příkrmama jsem začala včera jen jsem to zkusila doktor říkal ať do ní nic necpu,stále plně kojím....Ale já neodolala a musela jsem jí zkusit dát mrkev s bramborem a moc jí to chutná... :a:

tak zkus ty příkrmy, třeba to fakt bude lepší.
To víš, teď se už budou víc hýbat a ta váha bude lézt ještě pomaleji.
My teda měli menší por. váhu, ale vážíme víc, ale nic si z toho nedělej, už jsem tady několikráít psala, že jsem 1 dítě srovnávala s ostatníma a pak ho ládovala, až se mi šprajcl a nechtěl nic.
Hlavně, že je malej spokojenej, na tom určitě záleží nejvíc. Stejně s tím nikdo nic neudělá.
Malou teda kojím kolem 24.00 a kolem 4.00. Jsou jí 4 měs a 12 dní.
papa

In reply to by Jeřabinka2009

Malej sebou šije neustále, je to takovej sportovec. Jen pro pobavení, když přijdeme k doktorovi, tak hned: - á žokej z Moravice je tady- .
Jak jsem psala nahoře, tak o víkendu vaříme. Od včerejška o tom pořád přemýšlím a víc a víc jsem rozhodnuta.
Napíšu jak to půjde. mějte se moc prima
papa

ahoj kupovane přikmy jsou od 4+ zkus to já malemu taky dávam přikrm....

Ahojky,neboj Honzíček to dožene a je to šikovný chlapečej.Hlavní je,že nepláče od hladu. :a:

Těhotenská kalkulačka

Lunární kalendář pro určení pohlaví dítěte

Uživatelky s nejvíce příspěvky