Streptokok.

11.05.2009

Ahoj holky.Tak mám dnes za sebou další poradnu.Minule mi brali odběr na kultivaci.Mám streptokokoka.Prý mám dostat před porodem kapačku.Víte o tom něco,měla jste to některá?

Kliknutím vložíte smajlíky:

Ahoj tak já ho mám prý taky- za 14 dní mám termín a prý to nic není jen ti budou dávat při porodu atb..našla sem si to i v jedné knize- nic to není atb dostáváš kvůli mimísovi a ne aby tě vyléčili páč to nemá smysl pokud ti to nedělá nějaké trable...má to 20% rodiček a nedá se tomu zabránit ani hygienou a nepřenáší se to pohlavně.jak už je napsáno dole tak je to bakterie která se tam dostane ze zadku..tak držím palce at to zvládnem...Pa Martina.

Ahojky, neboj, to má 80procent ženských. Tedy, ona to má každá v tlustým střevu, ale 80procentům vyleze během těhu ten šmejd do porodních cest. Já ho měla taky. Vůbec nic se neděje, ale musíš dostat včas před porodem kapačku, aby miminko bylo ochráněné. V případě, že bys měla porod moc rychlý a nestihly se podat alespoň dvě dávky, dají se potom atb.miminku hned po narození. Jinak by mělo problémy s dýcháním... jakoby zápal plic. Nemá cenu dávat atb. třeba hned teď, páč by na chvilku zalezl, ale do porodu stejně vylez zpět. Tak až se ti bude blížit porod, nečekej na kontrakce po 5min.jak se to má dělat, ale jeď raděj včas, ať ti to stihnou dát.

Těhotenská kalkulačka

Lunární kalendář pro určení pohlaví dítěte

Uživatelky s nejvíce příspěvky

Vaše fotografie

nevim
Můžu to brát jako pozitivní?
Adopce

Ovulační kalkulačka