Genetika

18.04.2009

ahoj holky prosím byl někdo na genetice? Já byla včera na druhým ultrazvuku a mimčo se mu zdálo moc malý tak mi poslal na genetiku? Co mě tam čeká? a co miminko? on mi nic víc neřek.. jen že srdce je v pořádku a má mín vody. Hrozně moc děkuju za odpovědi

Moje dr. posílá veškeré velké utz na genetiku - podrobně vše měří a kdyby se jim něco nezdálo, doporučí amniocentézu. Nemůžete jen být pozadu o par týdnů, že kvůli pozdnější ovulce? nebo nejsi kuřačka? pak by to bylo normální.. tak uvidíš, co ti tam poví, držím palec!

In reply to by Kašíkus

a co je to genetika? z čeho se to dělá? z krve? mám jít kdyžtak nalačno? on mi neřek vůbec nic :( právě že kuřačka nejsem, ale měla jsem ted v poslední době dvoje antibiotika, první na zánět sluchovodu a druhý od mojí doktorky na počínající zánět v moči (o těch prvních také věděla).

In reply to by LůcaV

No mně tam brali krev jak na prvotrimestrový screening, tak i na tripple testy - to tam vyhodnocují, dají do souvislosti s utz - ten mi taky dělají tam, a pak se vyjádří, jestli spadá vše do normy, nebo doporučí tu amniocentézu. Navíc mimi nemusí růst furt stejně rychle, my byli zpočátku pozadu (pozdě ovulace), a pak jsme to dohnali a ted jsme se predbehli :) Pokud bude na utz vse ok vyvinuto, bez zjevných vad, tak ta velikost nemusí vadit - to dozene. Dobře a zdravě se stravuj, ber ted třeba nějaké těhu multivitamíny. ATB ti jistě dali takové, které se smí v těhu, takže by to nemělo mít vliv...
Nalačno nemusíš!! :)

In reply to by Kašíkus

Jj děkuju moc, jsem z toho docela na nervy.. Protože ten doktor na uzt mi fakt nic neřek, jen at jdu co nejdřív svojí doktorce a jestli tam je hned (byl pátek asi 13.00) tak říkám že už ne, že končí v 11.30 a on at jdu hned v pondělí. Já se hrozně bojím aby mi to miminko nechali :§)

Těhotenská kalkulačka

Lunární kalendář pro určení pohlaví dítěte

Uživatelky s nejvíce příspěvky

Vaše fotografie

nevim
Můžu to brát jako pozitivní?
Adopce

Ovulační kalkulačka