37tt

17.04.2009

Ahojky...tak mala vazi 2500kg..pry to neni malo ale zadnej zazrak to neni...potrebuju poradit co dlabat aby mala narostla...doktor me poradil ze mam sladit medem...ale ja ho uplne nesnasim....neznate taky neco????

Kliknutím vložíte smajlíky:

Ahojky kup si glukopur v lékárně,tím když budeš sladit tak to jde vše jen na mimčo,kamarádka ho takhle trošku dokrmila ještě v bříšku :o))).pa pa

ahoj, já bych to nějak neřešila. váha neni nízká a do té doby mimco ještě něco přibere...bud ráda že nebudeš rodit 4kg miminko....váha na ultrazvuku neni přesná a třeba váží víc...jez to co ti stále chutná a netrap se jestli je mimi 3kg nebo 4kg.. :a:

In reply to by Michalaaa

Ahojky Míši holčičky bývají drobnější a máš ještě čas a popravdě já se narodila s váhou 2,50kg a v pohodě jak jsem tet velkáá :s: Tak se netrap a hezky papkej na co máš chut,však uvidíš nakonec kolik bude vubec vážit :one: Hlavní je,že je malá zdravá a vše je vyvinuté tak jak má být. :girl:

Ahojky. Tak to máš drobka, ale určitě ještě do porodu poroste a aspoň nemusíš rodit obra :)
A nemyslel to ten dr. tak, že máš jíst víc kalorické potraviny? Já myslím, že když budeš papkat třeba sladké, masko a další dobrůtky, tak by to mohlo být to samé. Tak držím palečky ať hezky rostete holky :cc): :girl:

In reply to by Michalaaa

já jsem ráda za radu - jak med tak i hroznové víno
svého času jsem se ptala svého mudra jestli by něco doporučil, protože jsme menší, a říkal že to jsou spíš babské kecy... asi i s těma vitamínama apod.

ale je pravda, že jsem ochotná udělat cokoliv, takže med a hroznové víno to jistí, jdu za chvíli na nákup, a pak čekám jestli ještě někdo něco vymyslí...

Na růst dítěte ti doporučím jíst hodně hroznového vína.Známá má vinařství a celé těhu dlabala vínko,ale malá vážila téměř 5 kg,takže mazec.

Těhotenská kalkulačka

Lunární kalendář pro určení pohlaví dítěte

Uživatelky s nejvíce příspěvky

Vaše fotografie

nevim
Můžu to brát jako pozitivní?
Adopce

Ovulační kalkulačka