masáž hráze

06.02.2009

Ahoj holky, chci se zeptat - začala jsem s masáží hráze a musím říct, že nic příjemnýho to teda není a partnera už k tomu vůbec pouštět nebudu (jak radí v některých článcích), protože nic erotickýho na tom fakt nevidím :-( No ale co mě zajímá je, jestli nezůstanu už potom napořád "vytahaná" . To bych s tím radši sekla a smířila se s nástřihem (stejnak si totiž myslím, že se mu nevyhnu). Poraďte vy zkušenější ! Díky ;-)

Kliknutím vložíte smajlíky:

a taky jsou nazory, ze masirovani hraze je k nicemu a je to jen raklamni tah na rodicky, ktere podstoupi cokoliv :)
Clovek si nevybere.
Me to eroticke taky nepripada, a navic mam obrovske bricho a nedosahnu si tam.
TO s tim vytahanim.. ja byla sesita tak normalne, nevim jestli 3 nebo 15stehu, bolelo to potom krute, a opravdu mi to vzhled zmenilo, ale co nadelam, nic..

Ahoj, já si taky plánuju koupit krém na masírování hráze. U prvního porodu jsem o tomto krému neměla ani potuchy a byla jsem tak nastřihnutá že i po 2,5 měsících byl pro mě sex spíše nepříjemný než příjemný. Určitě vytahaná nezůstaneš-to je to poslední čeho bych se bála. Že ti to nepřipadá erotické-no tak co by natom taky erotického mělo být :s: . Já určitě manžela o pomoc poprosim.
Když mě doktor zašil - šití trvalo asi 20minut-dosti nepříjemné i bolestivé, tak pak na kontrole po 6ti nedělí mi doktorka řekla,že by ta moje buchtina snesla ještě alespon 3 stehy že otvor do pochvy mám docela velkej. Taky se mi ptala jestli to manželovi nevadí a tak jsem jí řekla že si vůbec nestěžuje..
Tak si pak vyber ;)

In reply to by JaMiOn

Hmm, tak já nevím Asi to je taky dost individuální... Hlavně často i když masíruješ, tak tě stejně musí nastříhnout, proto přemýšlím, jestli do toho jít nebo se na to vyprdnout rovnou. Ach jo. Jo a k té erotice - samotnou by mě to nenapadlo, ale četla jsem v nějakým návodu, že Ti to může provádět partner, že rovnou spojíte příjemné s užitečným, tak proto ;-)

In reply to by majlofka

S tim nástřihem to samozřejmě nemáš jisté tak nebo tak. Jsou maminy které bez masírování nástřih neaobsolvovali a jsou takové, které i s masírováním nastřihlé byli. Ale otázka je jak hodně. Já mám jizvu takovou skobu fakt přes celou buchtinu a pokud bych po masírování měla jen 3 stehy, tak si můžu pískat. Moje kamarádka porodila 4200g vážící mimi a masírovala si 2 měsíce před porodem hráz. nakonec byla nastřihnutá jen na 2 stehy, takže mohla normálně fungovat. Doktor jí řekl že kdyby neměla hráz tak pružnou, tak těch stehů bude daleko více..takže dle její zkušeností do toho půjdu. 2 měsíce neni tak dlouhá doba..tak uvidíme..
Fakt to píšou na tom příbalovém letáku, tak to musí psát nějakej blázen..no pro každého jsou vzrušující jiné věci :///:

Těhotenská kalkulačka

Lunární kalendář pro určení pohlaví dítěte

Uživatelky s nejvíce příspěvky