Jsem v šoku, malej je zase zpátky KP :(

04.02.2009

Tak si představte, při dnešní poradně doktorka zjistila, že se malej zase otočil koncem pánevním, ach jo, už jsme 36tt, nevím jestli se ještě hne zpátky hlavou dolů. Dneska odpoledne mi dělal v břiše strašný čoro moro, boule jsem měla snad až na zádech, mám takové tušení, že se snaží zase otočit hlavou dolů, mám ale starch, aby se nezamotal do pupečníku, když tam dělá takové kotrmelce ://: Příští čtvrtek nastupuju do porodnice na rizikové, tak sjem zvědavá, jak tam bude podle utz umístěn... Sekce mě asi nemine :n:

Kliknutím vložíte smajlíky:

Dnes jsme byli na pohotovosti v porodnici, páč mě celou noc hrozně bolelo břicho, a ten atlet se stihnul zase otočit hlavou dolů, proto ta bolest, no já to nechápu, asi to bude gymnasta. Mám teda pocit ve vnitřnostech jak kdyby mi tam bouchla jaderná bomba, au au :///: Snad už tak zůstane!!!!!!!!!!!!!!!!!!! :s: :a:

In reply to by elixiiirek

Právě že drobek to vůbec není, spíš naopak, je skoro o 14 dní velikostně napřed, taky jsem si myslela že už to na mě přišlo, jak mě ukrutně bolelo břicho a v kříži, a ten lumpík se tam kroutil tak dlouho až se mu to povedlo se zase dostat hlavou dolů :!k:

také to byl samý kotrmelec.... VE 33. týdnu - KP, poté se otočil kolem 36. týdne hlavičkou dolů..., 37. týden opět KP a to jsem šla už do nemocnice.... a tam se čekalo ještě týden jestli se otočí a neotočil a ve 38 týdnu přišel na svět císařem :-)

Tak já to zažila ve 42.tt. Malá dlouho byla KP, pk se umoudřila a otočila, ale na svět nechtěla, tak jsem byla na vyvolávání v tom 42.TT a jak se fakt nehnela, tak ještě zvládla jednu otočku, tak šla druhý den císařem. Dodnes nechápu, jak se jí to povesdlo, žádná velká akce, nenápadně se otočila a ždáný velký kopance. Tak se třeba ještě otočí, uvidíš.

tak to Tvoje detátko je ale lumpíček,takhle maminku strašit.No uvidíš třeba se otočí zpet muj gyndar rikal že zažil že se miminko otočilo z KP dobře i v 39tt.Ale je mi jasné že když jsi byla ráda že je malé tak jak má tak že ted Tě to mrzí

In reply to by krtecek9

no dnes?Ráno špatne malá zase tachykardii mela místy i nad 185:-( tak v poledne jsem mela jit znova kdyby to bylo vysoké tak zítra na císaře,ale malá se umoudrila v poledne jsem mela kolem 145 a když kopala max 160 tak říkal že to je fajn a at prijdu zase v pátek kolem poledne a napapaná a jaký jsi mela den Ty?

In reply to by elixiiirek

Tak to je fakt smutný :( to je vážně moc vysoký :n: chudinka. tak to Ti tedy nezávidím. Já byla včera ráno na té interně a jak si říkala, udělali mi EKG a naštěstí bylo v pořádku - tak jsem moc ráda a spadl mi obrovský kámen ze srdce, pan doktor ale říkal, že to normální není a jak se to objeví zase, mám se tam ihned nějak dopravit, ale že to bude nejspíš tím, že mimi zatlačí vždy na nějaké nervy a srdíčko začne pumpovat jak blázen a i že to je na moje tělo už obrovská zátěž. takže mám dělat to co už dělám od začátku ledna a to odpočívat, polehávat :(

Těhotenská kalkulačka

Lunární kalendář pro určení pohlaví dítěte

Uživatelky s nejvíce příspěvky

Vaše fotografie

nevim
Můžu to brát jako pozitivní?
Adopce

Ovulační kalkulačka