Deníček uživatele Maminka27

05.03.2014

prodam kocarek Joolz Day Expediton, limitiovana edice 2013. Kocarek je temer nepouzivany, ve vynikajicim stavu, bez skrabancu, temer jako novy. Jsou k nemu veskere doplnky a prislusentsvi - fusak, letni sedatko, prebalovaci taska, adaptery na autosedacku, drzak na lahev s pitim, stinici clona, slunecnik, moskytiera, plastenka...

JOOLZ
30.01.2012

Ahoj holky,

musím se s Vámi podělit o neobyčejný zážitek. Se synem Oliverem jsme se nechali vyfotit - měl to být dárek pro mého manžela k narozeninám.

Focení dětí
02.05.2010

Ahoj holky,

Ahojky, tak jak píšou holky, myslím si, že tvůj maličký má prostě takové nějaké období.... :( náš malý to měl taky už jednou, pak pohoda a teď se mi zdá, že se mu to zase vrací a už asi 3 dny nemůže moc přes den zabrat..... hodně prý na to pomáhá vytvořit dítěti opravdu pravidelnost i v tomto.... takže třeba dopoledne ho naučit usínat v určitou hodinu v postýlce a odpoledne zase přibližně ve stejnou hodinu v kočárku... tak si zkuste na něco navyknout, nám to vždycky při takovém problému pomůže... :one:

ahojky...tak náš malý má 7 týdnů a takové špatné spaní má taky...chodím s ním 2x denně na procházky...v kočárku spí relativně dobře,ale někdy se vzteká i tam dokud nezabere...ale nejvíce má takové slabé spaní vždy mezi 12 a3 než se jde zase ven...očička červené,ale ne a ne zabrat...když konečně usne, za 5 minut zase křik a takhle ho furt dokola uspáváme,než má znova papat...je to na palici, jsem zvědavá,kdy to jako přeje...takže přeju pevné nervy, nejsi v tom sama :a:

ahojky, tak my jsme měli tenhle problém s malým taky kolem 3 měsíce. dřív krásně usnul doma v lehátku, když se mu chtělo. někdy na hodku, někdy jen na půl, ale vždycky sám a netrápil se. a pak najednou zvrat....byl unavenej, ospinkanej, ale né a né zabrat. očička mu padaly, ale prostě to nešlo. tak pořád brečel :^O^: . a přes den spal jen v kočárku :/;x: . chodila jsem ven dvakrát denně. trvalo to asi 14 dní, ale pak se to zase samo spravilo :qu: . tak snad to bude u vás taky tak. vím, jaké to je.... :( .přeju vám hodně štěstí :one: a trpělivosti, zas bude dobře, uvidíš :00: :a:

ahojky tak presne tohle jsem mela i ja se svou holcickou :( v ruce mi usnula hned a kdyz jsem ji polozila, rev.....musela jsem proste chodit casto ven, aby mi spinkala .... tak jsem vzdycky vyrazila ve dve hodiny az do sesti, krasne se prospala, pak byla chvilku vzhuru a potom okoupat atd.....ted kdyz jsme cely den doma, uz spinka krasne, asi se to v kocarku naucila :) trvalo nam to asi mesic.....

03.03.2010

tak to je nas malej Oliver:)

jeste fotka:)
03.03.2010

Ahoj holky,

Tak se po delsi dobe hlasime:) Oliver je na svete:)

Velká gratulace Míšo! Ikdyž už jsem jednou gratulovala, tak gratulací není nikdy dost :-)..My samo už víme, že se Olča narodil :c: a konečně máme i fotečku!!

Ten je krásnej :c: :cc): .Moc gratuluju a ať je Oliverek zdravé miminko,které vám dělá jenom radost :°O°: :k: :a:

Ahojky,
máte krásného chlapečka, ještě jednou gratuluji :k:
a porod si měla podle všeho taky bezproblémový, tak další super :k: :h: šikulky :)

Oloušek je moc krásný klučík..:) Už jsem sice gratulovala, ale tak ještě jednou, gratulací není nikdy moc..:) Porod jsi měla úžasný a moc si přeji také takový..:) A abych nezapomněla, jak si to představuješ rodit s takovým předstihem přede mnou??:s: Jsi měla termín jen o jeden den a předběhneš mě o ,,více" jak týden..:s: No toto..:) Pac..:k:
-----------------------------------------
Silný je ten, co stojí tváří v tvář lidské hlouposti a dokáže mlčet...

18.02.2010

Ahoj holky,

Ahoj oteklý těhulky, to je mi líto, že takhle trpíte, já jsem to naštěstí ještě nezažila. Sic mě nožky taky občas bolí, ale mě se začly propadat klenby, takže jsem musela koupit ortop.vložky do bot. Ale zkuste si dělat lázeň: Vařte asi 5 minut ve 2l vody 3 lžíce kopřivového čaje a max. 20 minut si v tom cachtejte nožičky. Pak je vyndejte a rychle oblékněte do teplých ponožek a alespoň půl hodinky je mějte v teple. Tohle dělám já, doporučila mi to moje mamka - babka bylinkářka :) Ty nohy se pak prokrví a bylo by dobrý, kdyby vám je partner potom promasíroval. Jen lehce, celýma dlaněma prostě prohnětal. Nemusíte se bát nějakých kontraindikací, tohle hnětení vám neublíží. V rodině máme maséra, tak jsem informovaná :) Budte v tý lázni jak dlouho vám to bude příjemný, ale fakt max. těch 20 minut. Já tam třeba ani těch 20 nevydržim. Tak hodně štěstíčka a nebojte, už to máme za pár, kočky! Hodně sil. Pá :a:

no mě právě poslední týden taky začaly otíkat končetiny, ale nejvíc ruce, k tomu mě bolí klouby na rukou a to vydrží celý den. Nohy nejsou tak hrozný, ale čekám, kdy to přijde. To k těhu taky bohužel patří. Kdyžtak to řekni doktorovi, on tě uklidní nejlíp.

Já sem takle strašně oteklá byla 2tydny před porodem rodila sem ale na 36tt.Pokud už ses poradila s lékařem a vysledky máš ok tak bych se nebála ale je to dost nepříjemny vím jak ti je.chce to hodně ty nohy chladit,dávej si obklady pomuže to ale jen na chvilku.Já sem byla tehu v léte a pak ke konci sem je měla pořád v kyblu se studenou vodou :s: :s: Hodně štestí at to brzo přejde :one:

ahojky.. jsem v 37tt a taky mě to začalo trápit.. ruce, nohy a někdy obličej.. bohužel už to není jen ráno nebo večer ale vydrží to celý den.. porodní asistentka mi doporučila pít kopřivový čaj a do aromky pár kapek borovice.. ale ještě jsem to nezkoušela.. a jinak už asi vydržet.. v po jdu k doktorovi tak se poradím ještě s ním..

08.02.2010

Ahoj holky, tak jsem ted dorazila z poradny, vsechno je v poradku, az na to, ze malej je porad nejaky drobnejsi, dnes jsem 35+6 a vazil pry 2350 gramu, coz je nic moc:( Jsem z toho nejaka presla, mam

Ahojky tak kouká že je nás víc já jdu do poradny zase ve středu musím kvůli tomu chodit do rizikové poradny.Já byla v pátek a jsem byla 35+0 a prcek mi váil jen 1,88Kg tak musím taky nkonec rodit v praze prý by se ve Slaném o tak malinké miminko nedokázakly postarat,to mi vyhrožujou že porodim každou chvílí,tk jsem zvědvá co mi nakonec taky řeknou doufám že mrňous od pátku povyrostl

Nedělej si s tím hlavu,každé miminko je jiné a každé nemůže mít předpisových 3,5kg při narození.Pokud ti v poho pracuje placenta a vyživuje ti pupečník(jako že jo,to by ti dr. řekl,kdyby se mu to nezdálo),tak se s tím vůbec nestresuj.Holt budeš mít mimi kolem tří kileček,to je krásná váha a lepší než 4 kilový obřík(který možná nemine mě).Tak klid,užívej těhu a pohlaď bříško ;) :a:

Misulko - netrap se, ja jdu na KO ve stredu a nepocitam s tim ze by mala mela vic nez 2400gr a to budu 36+2 tak neboj!!!! Zkus si koupit hroznovy cukr a papkat (jen neprekroc denni davku) pry po tom prckove lip pribiraji. Napisu jak jsme dopadli a urcite te uklidnim ze nebudes sama kdo bude mit prcka. Vem si ze ted ma necelych 2400gr a na porod mas jeste mesic cas a to pribere kolem 700gr urcite no a mas trikilovy mimco a to je akorat. Ja se nestresuju pac ja mela 2800gr, segra 2750gr a jeji malej mel kdyz se narodil 2700gr takze si nedelam iluze ze zrovna ja bych mela mimco pres tri kila - proste je to genetika a pokud ma dobry prutoky pupecnikem je dobre ziveny a je to mnohem lepsi nez kdyby byl velikej ale prutoky mel spatny!!!

In reply to by Lucik P.

Luci diky moc za uklidneni, snad to bude v poradku. Porad si rikam, jakto ze je ten kluk tak malej - ja i manzel jsme hodne vysoci a oba jsme meli pri porodu skoro 4 kila. Tak snad bude vsechno v poradku:) Drzim vam palce ve stredu a dej vedet, jak jste dopadly!
ahoj

Netrap se tím pokud je vše ostatní v pořádku tak se nemáš čeho bát. Drobnějším dětem se kontroluje po porodu hladina cukru(pokud májí pod 2,5kg) a hlídá se teplota ale jsou normálně u maminky a většinou to zvládají bez problémů. Já rodila v 37+1 a malý měl 2320g a 48cm teď je mu 10m má asi 8kg a 70cm. Takže zkušenost mám vlastní ale i pracovní(pracuji na nedonošencích a novorozencích). Pokud bude menší hlídej teplotu víc ho zabal a přímej méně návštěv ale jinak je vše stejné za pár dní se vše srovná.

01.02.2010

Ahoj holky,
chci se vas zeptat - kolik vazi vase mimi? Moje ma dnes - ja jsem 34+6tt - asi 2300 gramu. CO myslite, neni to malo?
Diky a mejte se fajn!

Ahoj,my měli před týdnem 2170g,byla jsem 33+2tt a malej je o týden větší.Myslím,že jste tak akorát :a:

ahojky rekla bych ze ma idealni vahu....navic, utz mereni vahy je velice nepresne +-pul kila , takze to musis brat se znacnou rezervou....
muj priklad:
ja porodila 35+2 a maly vazil 2500g a kdyz ho zbavili vody a vseho co po ceste z briska ven pojedl ( :-) )tak mel 2280g.... a v den porodu mi podle utz rekli presne o pul kila vic .....

Těhotenská kalkulačka

Lunární kalendář pro určení pohlaví dítěte

Uživatelky s nejvíce příspěvky

Vaše fotografie

nevim
Můžu to brát jako pozitivní?
Adopce

Ovulační kalkulačka