Deníček uživatele En11

02.05.2013

Ahoj holky! Tak kolik nás tu na květen je, jaký máte termín a jak se cítíte?

Já se také stále hlásím v květňátkách. Termín mám 27.5. Ale už bych ráda rodila. Spát nemůžu ani na jednom boku, ani na zádech. Vše mě bolí. Dolejšek celou noc i přes den, jako bych se roztahovala. Ani chodit nemůžu. A to před 14 dny už jsem byla otevřena pro prst a dr. nahmatala hlavičku. Už aby to bylo.

In reply to by Judith

Ahojky tak já to mám to samé se spaním a přesně jak píšeš,že cítíš jak by jses roztahovala.Je to tak divný pocit,jenomže já to mám ještě horší,protože dr. mi dělal ultrazvuk naposled před více než měsícem,a prohlížel taky tak.Takže já ani nevím jak mám velkého prcka(to jsem mu v úterý řekla ať mi ho změří a řekl mi,že je to na dlouho a on nemá čas :O ) a nevím ani jestli se otevírám nebo ne :? Termín mám 31.5. a kvůli těhu cukrovce mě nenechají přenášet,tak doufám,že se prcek narodí ještě před termínem ;) :k:

In reply to by Kacena

Ahoj! Já taky nic nevím...Teď jsem alespoň řekla dr., ať malou změří, takže má cca 2800g. Prohlídku ,,dole´´ mi nedělala, naposledy asi před třema týdnama a to jen udělala stěry na toho streptokoka a nic víc. Takže taky nevím, jestli se otvírám, ale nejspíš ne, vůbec mi nepříjde, že bych měla v nejbližší době rodit :-( už vidím, že to bude masakr na 19hodin jako minule :-( termín mám zítra a pak 25.

In reply to by En11

A to mi ještě dr. řekl,že mi prcka změří v nemocnici,jak jsem tam byla ležet na den kvůli těhu cukrovce.Jenomže já tam přišla ráno na 7hod a jedna maminka rodila a pak další a bylo mi řečeno,že je operačný den,tak jsem se změření mimča zase nedočkala. :( V úterý jdu zase na kontrolu,takže skusim to znovu,třeba teď pochodím líp,doufám :? No já mám občas pocit,jako bych měla rodit,protože cítím,bolest v pánvy a nevím od čeho to je,jak kdybych se roztahovala. :O No snad to nebudeš mít tak dlouhý,budu ti držet palečky. :h:

21.09.2012

Ahoj holky!

Elenka+překvápko
Elenka+překvápko
Elenka+překvápko
Elenka+překvápko
Elenka+překvápko

Malá je šikula :) a k tvému zjištění přeji ať je vše ok :s: My jdeme s Aninkou na plavání příští týden, tak jsem zvědavá co na to bude říkat.
:a:

10.07.2012

Ahoj holky! Dcerce bude zítra šest měsíců a zhruba čtrnáct dní pořád kroutí ručičkama a nožičkama dokola. Není to teda furt,ale spíš když nemá nic na práci.

Beee88 (neověřeno)

A bylo pak vse v pořádku? Syn taky začal takhle před 6 měsícem kroutit rucickama. Mame jit na EEG tak jsem z toho na prášky

syn tohle dělal pořád, většinou když byl v postýlce, chvílemi jsme si říkali, jestli je to normální, přišlo nám jako by měl hodně energie, pak jsme tomu začali říkat tanec svatého Víta a pak to přešlo... :s: teďka jsou mu dva a půl a je úplně ok, tak asi to některý děti dělají...

17.01.2012

Ahoj holky, tak už to mám za sebou! V sobotu nás pustili z porodnice. Malá se narodila přesně v den termínu 11.1.2012 v 14.30hod., měřila 50cm a vážila 3090g.

Elenka je konečně na světě:-*
Elenka je konečně na světě:-*

taky moc gratuluju.. hlavně zdravíčko přeju !!! tak to my máme o den staršího Kubíčka.. 10.1.2012 2760g a 48 cm.. sice drobek,ale to doženem.. :$}:

In reply to by zdenur

Díky moc a taky přeju štěstíčko,zdravíčko a ať vám Kubíček dělá jen samou radost :) to je jasný,že to doženete,za chvíli z něj bude chlapák :)

07.01.2012

Ahoj holky! Tak jak se cítíte?

..zdravím vás moc,je to tak,ti lednáčci jsou velmi spokojení u maminky v bříšku :s: ..já čekala před pár lety lednáčka,zaručeně to měl být Kozoroh a nakonec si počkal až na Vodnáře :s: ..dle ms jsem měla termín 6.1.,dle ovu a utz 16.1 a malý se narodil až 23.1.!!! Druhý den ráno jsem měla jet už na vyvolání,tak jsem byla happy,že šel sám a dobrovolně :) Narodil se v neděli, ten den jediný porod na oddělení,tak se mi všichni pěkně věnovali :) Takže nebojte-i vy se dočkáte a určitě za kratší dobu než já,moc vám to přeju a držím palečky :one: :one: :a:

In reply to by En11

No právě, mám někdy pocit,že to i přítel vyvolává očima :) jen aby nám už dali všichni pokoj :D ... Mě jen posílají na monitor a prohlídka žádná, tak se stresuji s každým píchnutím :r: Budu držet palce, ať to máš co nejdřív a bez problémů...

04.01.2012

Ahojky holky, tak jak jste na tom? Já už toho v noci moc nenaspím, stahy už mívám docela silný, ale nepravidelný, takže čekám no:-) Už se nemůžu dočkat, až bude ta moje holčička venku :h:

tak už se to blíží:-) moje bříško 39+2

Ahojky, já vám tak závidím všem, jak se těšíte na porod :), já bych ho nejraději přeskočila. Mám termín za týden a zatím nic. :)

Děkuju holky? vám ať to taky dobře dopadne ;) už abysme měli ty naše miminka u sebe ! :h:

:one: jeee to je hezky pupik ja mam uz ted stejny to nechci videt co mi jeste pribude :s: at ti to vse dobre dopadne a jste obe zdrave:)))

Pěkný domeček:))) Vůbec se ti nedivím, že se nemůžeš dočkat jsem na tom stejně. Bříško mi rajtuje sem tam a těch pár posledních týdnů se tak vleče:) Tak ať už se brzo maličká vydá na svět a přináší ti jen radost:)

24.08.2011

Už roste:-)

moje bříško 20+0

Takový banděrko mám i já a to nejsem těhotná :-D Přeju hodně štěstí ať je vše na pohodu :-)

In reply to by Keltka

Díky, právě že jsem byla vždycky taková oplácaná, takže jsem měla strach, že až otěhotním, budu hned jak velrybya, ale zatím to není tak strašný, jako bych snědla k obědu víc knedlíků:-))) ale to mimčo tam fakt je:-) navíc jsem teprve v 21.tt, teď se teprve pořádně rozroste,takže si myslím, že za chvilku už tu budu na fotce s pořádným břuchem:-)

Těhotenská kalkulačka

Lunární kalendář pro určení pohlaví dítěte

Uživatelky s nejvíce příspěvky

Vaše fotografie

nevim
Můžu to brát jako pozitivní?
Adopce

Ovulační kalkulačka