Přidat komentář

In reply to by Kytiii

já jsem nenapravitelná, ráno jsem ráda, že otevřu oči a večer nevim, na co koukat dřív a sedim u tv do noci, ráno se pak divim.
Dneska jsem dala malou do postýlky s hračkama, že si ještě na chviličku dáchnu a asi po čtvrt hodince na ni kouknu a ona stála opřená o postýlku a koukala na mě. :) Takže se jakoby prvně úplně postavila. Zatím totiž vždycky upadla. :) A to mi dnes ještě přišel mail, že si děti začínají sedat a za chvíli potom stoupat, tak my si stoupáme, ale ještě nesedíme. Je na sebe tak opatrná, že se kolikrát musim smát, jak pomalu pod sebe dává ruku, když jde z kleku od stolu na zem a tak. :)
Zítra letíme večer do Anglie do pondělka, tak tu nebudu. Mam z toho docela bobky, na jednustranu se hrozně těšim, ale těch komplikací s půjčením auta, snad hotel bude aspoň ok. A bojim se, když je malá usínat každej den v půl 8 v postýlce, že když letíme až v 10 večer, že bude řvát na celý letadlo a taky bude spát s náma v posteli, to si to celý zase rozkopu. Ještě se teď pořád převaluje, tak mam strach, aby nespadla.

Těhotenská kalkulačka

Lunární kalendář pro určení pohlaví dítěte

Uživatelky s nejvíce příspěvky

Vaše fotografie

nevim
Můžu to brát jako pozitivní?
Adopce

Ovulační kalkulačka