Přidat komentář

Já rodila v Podolí 9/2010 a byla jsem moc spokojená, porodní pokoj byl krásný, čistý , útulný s vířikvou vedle postele, pobyla jsem v něm něco přes 20hodin!!! PA Nováková a Bilová byly naprosto úžasný, bez toho přístupu bych na porod jistě nevzpomínla jako na neuvěřitelný zážitek! Byly moc ochotné, milé a profesionální. Rodila mne MUDr. Šobíšková-jistě mladší než já, ale milá a šikovná.
Krásný přístup k miminku, žádná vyhaslost, kdy máte pocit, že už ty ženské ani nedojme miminko-naopak-upřímná radost a štěstí, nekazí vám ten nezaměnitelný moment, i když rodí 10 miminek denně. Ještě s pupeční šňůrou jsem dostala maličkou na břicho, ani na vteřinou se s maličkou nevzdálili, veškeré ošetření proběhlo vedle postele a pak mi ji hned PA přiložila k přisátí.
Po porodu jsme s manželem dostali luxusní občerstvení a nechali nás s maličkou asi 2 hod na porodním sále samotné, abychom se "přivítali".
Oddělení šestinedělí tedy žádný přepych, všechny nadstandartní pokoje obsazené a volno jen na P1-myslím, že to nejhorší patro. Pokoje a sociáky tedy nic moc, ale čisto!!!
Sestry na šestinedělí taky milé, dost mi pomohly s kojením, váha na pokoji. Jídlo nosily na pokoj a ještě u toho děkovaly!
Takže ubytování na šestinedělí jsem si rozhodně představovala mnohem lepší, ale porodní sál byl špičkový a myslím, že nejdůležitějsí je personál, který vám porod usnadní, nebo pekelně znepříjemní. Třeba jsem měla štěstí, ale všichni tam byli hrozně fajn a profesionální!!!
Před odchodem z porodnice nám dělali vyšetření zraku a sluchu jakýmsi laserovým přístrojem a druhý den maličké odřízla MUDr. pupeční pahýlek, takže než jsme šli domů, měla pupíček čistý.
Pokud budeme mít štěstí a podaří se nám ještě někdy otěhotnět, určitě si ve 14týdnu půjdu potupně vystát frontu na registraci, protože bych tu ráda rodila zas, jen s rezervací nadstandartu.

Těhotenská kalkulačka

Lunární kalendář pro určení pohlaví dítěte

Uživatelky s nejvíce příspěvky