Přidat komentář

Já jsem měla rychlý porod a porodila malá byla na světě 25 min po příjezdu, ale stačila jsem na sále něco zaregistrovat :s: . Měli jsme štěstí, protože byl volný ten samostatný sál. Tedy jsem se nemusela trápit v porodních boxech. I když v tu chvíli by mi to asi bylo jedno :00: :///: .
Vybavení porodnice sice nic moc, ale přístup lékařů a sestřiček byl vysoce profesionální :one: . Všichni byli velice ochotní a příjemní.....až na jednu sestřičku na příjmu, ale nedala jsem jí příležitost mi to pokazit :s:
Na poporodním oddělení byly sestřičky výborné a z novorozeneckého taky :one: . Opravdu jejich ochotu a jednání můžu jen pochválit :dance: .
Snad jen nějaké drobnosti, které jsem já osobně (když už byl náš poklad na světě :c: , tak mi to bylo fuk :///: ) neřešila a to pokoje i po čtyřech a strava. Jo a zrovna v době, kdy jsem tam ležela já, se s maminkama roztrhl pytel, tak se neustále propouštělo a přijímali se nové (ale za to nemůžou, že).
Pro mě osobně bylo důležitější to, že se personál choval profesionálně a ochotně, než např. to, že tam nebylo super moderní vybavení. Ať si každá maminka přebere :///: .
Já osobně CHVÁÁÁLÍÍÍM :one: :one: :one:

PS: rodila jsem 19.5.2008 a jedna dodatek pro budoucí maminyk z NJ.........kdybych se rozhodla jet do Valmezu nebo do Frýdku, tak to nestihneme a rodím v autě :w: :a:

Těhotenská kalkulačka

Lunární kalendář pro určení pohlaví dítěte

Uživatelky s nejvíce příspěvky

Vaše fotografie

nevim
Můžu to brát jako pozitivní?
Adopce

Ovulační kalkulačka